Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha egy gyönyörű, bombázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy gyönyörű, bombázó csaj rátok lenne kattanva, viszont van barátnőtök, mit mondanátok a bombázónak?

Figyelt kérdés
ebben a helyzetben vagyok 16/F, segítsetek :DD
2011. júl. 13. 01:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én lány vagyok, de amikor nekem van barátom és szeretem akkor nem érdekel senki más, mert nem rugnám fel a biztos és komoly kapcsolatomat egy bizonytalanra.AMúgy minden más a saját lelkiismereteden áll, a lényeg h. a barátnőd ne sérüljön a te tetteid miatt.Tehát ha megcsalod vagy legyél vele őszinte vagy tutira ne derüljön ki mert ha mástól tudja meg annál rosszabb nincs, ilyenkor inkább az jobb ha szakítassz vele mielött új kalandba kezdesz.
2011. júl. 13. 07:40
 22/41 anonim ***** válasza:
25%
sunyiba megbasznám a bombázót és járnék tovább a bnőmel :D:D
2011. júl. 13. 08:49
 23/41 anonim ***** válasza:
73%

Eezekből a hozzászólásokból is látszik tisztán milyen alantas férgek vagytok ti pasik. Ribanc szinte mind.

szegény ártatlan lányokat meg tönkreteszitek. Mindegy...jön még a kutyára a teherautó:D

2011. júl. 13. 10:40
 24/41 anonim ***** válasza:
97%
dobd is a csajt sokkal jobb lesz neki,hogy nem jár egy ekkora kreténnel,mint te:(
2011. júl. 13. 11:50
 25/41 anonim ***** válasza:
79%

Ez a válasz 49%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:40

Teljes mértékben egyetértek!

Tőlem ment a zöld pacsi!

2011. júl. 13. 12:40
 26/41 A kérdező kommentje:

10:40 és 12:40

nem is ismeritek a csajt, de már véleményt mondtok :D arról nem tehet, h belémzúgott. és én sem arról, hogy szeretem mint embert. viszont a barátnőmet imádom és nem fogom elhagyni. de akkor a bombázó szívét összetöröm :/

2011. júl. 13. 12:45
 27/41 anonim ***** válasza:
89%
nem szereted ha már ezen elgondolkoztál,hüly.e álszent.
2011. júl. 13. 12:49
 28/41 anonim ***** válasza:
ez szép..
2011. júl. 14. 00:28
 29/41 anonim ***** válasza:
37%
feministák gyülekezete!:DDDDDDDDDDd a nők is pont ugyanilyenek..úgyhogy FUCK!
2011. júl. 15. 01:22
 30/41 anonim válasza:
100%
te naív kisfiú...honnan a jó életből veszed h beléd szeretett?! én is csaj vagyok(jóval idősebb) de tudom h vannak oan csajok akiknek csak a csábítás élménye számít!!lehet h csak játszik veled!!! annyira naív vagy teee!!!majd pont 1 ien nyomi kisfiú kell 1 bombázónak!!!ne nevettesd ki magad öcsi!!jobb is ha a barátnőddel maradsz,bár tuti h nem szereted ha elgondolkodtál ienen!!jah és ne izgulj..nem fog megszakadni a bombázód szíve,majd keres más balekot aki majd jól megbassza!!!csáá 22/n
2011. júl. 15. 01:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!