Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha egy gyönyörű, bombázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy gyönyörű, bombázó csaj rátok lenne kattanva, viszont van barátnőtök, mit mondanátok a bombázónak?

Figyelt kérdés
ebben a helyzetben vagyok 16/F, segítsetek :DD
2011. júl. 13. 01:20
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
szeretem a barátnőmet. viszont a bombázó iránt is érzek valamit :D nehéz ügy.
2011. júl. 13. 01:36
 12/41 A kérdező kommentje:
ja és attól még, h idősebb nem tapasztaltabb :)
2011. júl. 13. 01:38
 13/41 Panda Péter ***** válasza:
100%
nehéz az ügy de egyszerű, mert ha becsületes vagy, csak két út közül kell választanod (amit le is írtam)
2011. júl. 13. 01:39
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

szóval van egy győnyörű, bombázó és van egy (szimpla) barátnő. a szóhasználatod jellemzésed sokat elárul rólad.

elképzelem ahogy a barátnőd elé állsz" képzeld rámhajtott egy gyönyörű bombázó de én inkább téged választottalak"

erre ő"ahá szóval beérted velem mert ugye én neked nem vagyok gyönyörű sem pedig bombázó....elmész te a jó büdös fr.ancba!!!!!!!"

2011. júl. 13. 01:49
 15/41 A kérdező kommentje:
majd te tudod utolsó ;) a barátnőm nem aza tipikus bomba nő,mivel egyáltalán nem sminkeli magát, és átlagosan öltözködik, viszont nagyon szeretem !!
2011. júl. 13. 01:51
 16/41 anonim ***** válasza:
39%

még csak 16 vagy, előtted az élet...

ilyen, h 1 bombázó hajt rád, nem biztos, h sokszor lesz.

én ők választanám. átlagos lánykával még bármikor lehet boldog, hosszútávú szerelmes kapcsolatod az életben.

ha 67 éves lennél mondjuk, azt mondanám, maradj a pároddal, m kevésbé sanszos, h újra boldog szerelmet találsz.

de neked még időd mint a tenger...és most vagy fiatal, most kell magad kiélni! :)

2011. júl. 13. 01:53
 17/41 A kérdező kommentje:
köszi szépen utolsó :') igazad lehet..
2011. júl. 13. 01:55
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátnőm akkor nálam ő a 10/10, más már csak 7es lehet maximum :)
2011. júl. 13. 03:05
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
Robbanj fel!
2011. júl. 13. 06:34
 20/41 anonim ***** válasza:
84%
Ezt csak te tudod, te simered a barátnődet és a másik lányt is és te tudod mit szeretnél. Ha minden ok a barátnőddel és boldog vagy vele, akkro szerintem ez többet ér egy kalandnál.Most persze megcsalhatod a barátnődet és akkro megtudod lesz e lelkifurdalásod vagy sem, vagy maradsz a vbarátnődnél vagy lecseréled a másikra.
2011. júl. 13. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!