Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utcán (tömegközlekedési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán (tömegközlekedési eszközön) milyen dumával lehet felszedni a csajokat?

Figyelt kérdés
Egy csomó szép lányt látok a villamosokon, meg az utcán, de nem tudom milyen szöveggel menjek oda, hogy ne küldjenek el csípőből.
2011. júl. 11. 22:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, hogy bp-n nem hajtanak-e el egyből a fenébe...
2011. júl. 13. 00:02
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Heló szia van nálatok terasz? Basznék ha anyád le nem basz. Amúgy meg cső a csöcsöd kell kóla? Hozz már nekem is. Szúrnám a fosódat is. Birom a nagy görögdinnyéket.

Talán ez :)

Tuti beválna :)

20L XD

2011. júl. 14. 08:55
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Szia cica van gazdád?:D csak hülyéskedek szép nyugodtan magabiztosan megy oda és kellemes hang nemmel mond neki például:Szia, egy ideje már nézlek és gondolom ide jövök hozzád tetszik kisugárzásod, nincs kedved el menni meg inni valamit, vagy csak sétálni egyet környéken?sok leszólítási duma van ami beválik de az se mindegy hogyan mész oda és csak akkor ha jó kedved van. :D ha kellene még több írj :D

16/F

2011. júl. 14. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
egyszer odajött hozzám egy hapsi , megkérdezte angolul hogy hol talál eg jó szórakozó helyet , háát én elkezdtem neki magyarázni azzal a pici angoltudásommal ... 10 perces angol eligazitás után megszólalt magyarul hogy : Na! egész jól elmagyaráztad! és bemutatkozott ... egy pár percig ideges voltam hogy csak szivatott az angollal és én itt égettem magam de aztán rájöttem hogy viccesvolt :D azután jót beszélgettünk
2011. júl. 14. 12:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

az első kommentáló, és a 17.07-es kommentálóra hallgass.

Mert a többi tapadós dumával, 100 hogy elküldenek. Legalábbis ha én egyiket is meghallanám az itt felsoroltak közül, 100 hogy egy óriási pofont lekevernék neked... :D

Amúgy ez az utolsó is vicces :D megér egy próbát.

16L

2011. júl. 14. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok. bocs, nem 17.07. hanem 12.07 re gondoltam :D
2011. júl. 14. 17:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Na , ez jó kérdés! Nekem bejönne, ha szimplán mondjuk oda jönne hozzám egy srác, és azt mondaná eltévedt, erre én segítek és kész. (Közben elkéred a számom.) Vagy akár játszd el a hülyét, ha elhiszi, hogy nem oda valósi vagy, ha szerencséd van elkísér (akár meg is kérheted rá, aztán minden rajtad múlik). Ha egyszerűen oda mész hozzá, és ennyit mondasz. "Szia. Nagyon jól nézel ki, és tetszel is. Nincs kedved meginni valamit?" Közben persze bemutatkozhatsz. Ja és légy kedves!

Üdv.: egy 15 éves lány

2011. júl. 14. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy elzavarnak a Pestiek... Biztos van aki, de azért látszik rajtuk, hogy érdemes e odamenni, vagy csak leordítaná a fejed. Én speciel nem küldenélek el, ha a villamoson odajönnél hozzám valami kedves dumával, hogy tetszek neked, (meg amiket az előttem szóló 15 éves csaj írt) by: egy 16 éves lány ;)
2011. júl. 14. 19:24
 19/19 anonim válasza:
Sztem az is jó h ha cselezgetsz..pl."véletlenül" nekimész akkor utána megkérdezed tőle h h van, minden rendben van e meg ilyenek ;)
2011. júl. 15. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!