Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolgokkal a legegyszerübb levenni egy nőt a lábáról, az első randin szerintetek?
Próbálj meg udvarias, figyelmes lenni! Ezt a későbbiekben se felejtsd el! Ha normális a csaj akkor egy szál virág!
Nem kell milliókban gondolkodni! Sokszor egy kis ajándék többet ér mindennél! A virág pedig ne csak szüeltésnapon meg évfordulókon jusson eszedbe hanem a hétköznapokon is jó húzásnak számit. Vannak még nők akik szeretik a bókokat a figyelmességet. Udvarolj neki ha látod rajta hogy szereti.
Első randin nekem tolakodó dolog a virág...
Viszont az udvariasság nagyon fontos...
Alapvető dolog(nak kéne lennie), hogy kinyisd az ajtót előtte, előre engedd (bizonyos esetekben viszont, neked kelle előre menni ugyebár...)
Nekem nagyon fontos még a magabiztos, határozott fellépés, ki nem állhatom a tehetetlen, tesze-tosza szerencsétlen pasikat...-,-'
És a határozottság alatt nem a bunkóságot értem;) :D
Beszélj Te is! Úgy utálom, mikor csak én beszélek...elhallgatok, meg se szólal, nincs mondanivalója...áhh -,-'
Kérdezz Róla! Lássa, hogy tényleg érdekel téged!
Ééés a humorérzék! :D Légy vicces :D Kínos szitukból is egyszerűbb humorral kivágni magad! :D ;)
Ja és a helyszín is fontos :D azért ne egy kocsmába vidd el...:D De nem is arra gondolok, hogy a legdrágább helyre...a lényeg, hogy nyugodt, normális, igényes hely legyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!