Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk mi értelme van úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi értelme van úgy bámulni egy lányt, amikor nem figyel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert be vagyunk csokizva. Meg azért egy kicsit kellemetlen is ha észereveszi, hogy nézem :/
2011. júl. 11. 09:57
 12/18 anonim válasza:
Az hogy jól néz ki, és beindítja a fantáziánkat
2011. júl. 12. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

én csaj vagyok, és a pasikat bámulom, de:

bámulni csak úgy lehet, ha nem figyel, mert

1: csak meg akarjuk nézni

2: ha figyel, akkor az már szemezés, ha mégsem szemezés, akkor ciki, ha észreveszi

3: azt akarjuk, hogy figyeljen, és szemezés lesz belőle.

Ezek ilyen univerzálisak, nem kötődnek nemhez. szerintem.

Ja és telibe bámulni valakit nagyon illetlen, úgy is mondhatnám, hogy tajparaszt, bunkó dolog. Nőtől férfitől egyaránt.

2011. júl. 13. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:

szted? szeretném ha felhúzná valaki egy szobornak, és elképzelem:D

amúgy nemtom, akiket általában én így nézek, azoknak tudom hogy bejövök valamilyen szinten. Esetleg megvárom amíg rámnéz, és ha nem kapja el a szemét egyből, onnantól 100%-ra veszem, hogy bejövök neki.

egy biztos, csak a semmiért nem bambul senki. valamin gondolkozik, azért néz. pl., milyen jó puncid lehet, milyen lehet mellbeszexelni, milyen kajákat tudsz sütni, hogyan nyalod a fagyit, hogy szoktál játszani a kiskutyáddal, szétálló füleddel milyen hurrikánt tudnál kavarni, kapa fogaddal mi mindent tudál kiszedni a sarokból. télleg bármit.

2011. júl. 16. 10:42
 15/18 anonim ***** válasza:

azért nem szemezés van mert a feje bűn ronda de a segge jó :D am meg mert sajt

19F

2011. júl. 16. 10:51
 16/18 anonim válasza:
Amikor vágom hogy bámul egy csaj csak azért sem szoktam vissza nézni tudatván vele hogy nem vok könnyen kapható :D Vagyk perpill barátnőm van :D
2011. júl. 16. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:

"amúgy nemtom, akiket általában én így nézek, azoknak tudom hogy bejövök valamilyen szinten. Esetleg megvárom amíg rámnéz, és ha nem kapja el a szemét egyből, onnantól 100%-ra veszem, hogy bejövök neki."

Ha elkapná a tekintetét, szerintem akkor jönnél be neki,hidd el én is pasi vagyok, csak félénk. a félénkek ezt teszik

2011. júl. 17. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, biztosíthatlak h ez nem így van, nálam ugyanis minden lány elkapja a tekintetét, és én ronda vagyok, szal nem tetszhetek mindnek. Meg azt se hiszem, h mind félénk lenne :)
2011. júl. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!