Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi értelme van úgy bámulni egy lányt, amikor nem figyel?
én csaj vagyok, és a pasikat bámulom, de:
bámulni csak úgy lehet, ha nem figyel, mert
1: csak meg akarjuk nézni
2: ha figyel, akkor az már szemezés, ha mégsem szemezés, akkor ciki, ha észreveszi
3: azt akarjuk, hogy figyeljen, és szemezés lesz belőle.
Ezek ilyen univerzálisak, nem kötődnek nemhez. szerintem.
Ja és telibe bámulni valakit nagyon illetlen, úgy is mondhatnám, hogy tajparaszt, bunkó dolog. Nőtől férfitől egyaránt.
szted? szeretném ha felhúzná valaki egy szobornak, és elképzelem:D
amúgy nemtom, akiket általában én így nézek, azoknak tudom hogy bejövök valamilyen szinten. Esetleg megvárom amíg rámnéz, és ha nem kapja el a szemét egyből, onnantól 100%-ra veszem, hogy bejövök neki.
egy biztos, csak a semmiért nem bambul senki. valamin gondolkozik, azért néz. pl., milyen jó puncid lehet, milyen lehet mellbeszexelni, milyen kajákat tudsz sütni, hogyan nyalod a fagyit, hogy szoktál játszani a kiskutyáddal, szétálló füleddel milyen hurrikánt tudnál kavarni, kapa fogaddal mi mindent tudál kiszedni a sarokból. télleg bármit.
azért nem szemezés van mert a feje bűn ronda de a segge jó :D am meg mert sajt
19F
"amúgy nemtom, akiket általában én így nézek, azoknak tudom hogy bejövök valamilyen szinten. Esetleg megvárom amíg rámnéz, és ha nem kapja el a szemét egyből, onnantól 100%-ra veszem, hogy bejövök neki."
Ha elkapná a tekintetét, szerintem akkor jönnél be neki,hidd el én is pasi vagyok, csak félénk. a félénkek ezt teszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!