Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmentem randira és nem jött el az a gyerek. Nagyon rosszul esett. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bevallása szerint írt sms-t.. hogy miért nem tudott jönni.. de én nem kaptam meg.. Most nagyon dühös vagyok.. Elhiggyem neki?2011. júl. 10. 17:37
12/17 anonim válasza:
Elég gáz! Ilyen estben ahogy előttem írták fel kellett volna hívnia, no meg az igaz, hogy ritka az át nem ment sms... Szóval kamuzik, ne is foglakoz többet vele...
13/17 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, hogy nem kaptad meg az SMS-t. Előfordulhat, ha nem is gyakran. Ha kedveled a fiút, akkor adj neki még egy esélyt, ha viszont hazudott, felejtsd el.
14/17 anonim válasza:
54%-os!
Állítsd már le magad, mert nagyon unalmas ez a "vörös vagy?" kérdés.
Fesd be a saját hajadat vörösre és gyönyörködj abban.
16/17 anonim válasza:
Én sosem értettem az ilyet! Küldött smst-, de mégsem kaptad meg... Hát nem tud rendesen elküldeni egy üzenetet? Pedig gondolom elég mai gyerek ő is, állandóan a telefonon és a neten lóg... Na b.zd, hogy nem tudja normálisan elküldeni.
Annak az esélye pedig, hogy a szolgáltatód hibájából ne kapd meg... Hát úgy kb. minden ezredik évben....
Hagyd a francba. Ne is beszélj vele többet. Ha ő keres akkor légy hűvös vele. Ha esetleg nagyon nem bírod ki akkor kérdezz rá mi történt, de én a helyedben leírnám a srácot, beszélnék ugyan vele ha ő kezdeményez de ennyi. Keresnék mást.
17/17 anonim válasza:
Küldtem már életemben egy pár sms-t, de 2 volt ami nem ért célba. Az egyik pedig olyan 6 hónap után meg is érkezett mikor barátnőm telójából kivettük az aksit meg vissza raktuk, szóval... hatalmas hazugság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!