Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írjak rá?
"Szevassz! Tudtad, hogy a Tescoban árulnak 20 cm-es műbrokit? Neked bejön a nagy, vagy szolidabbra vágysz? Amúgy járnál velem?"
ez megfelelőnek tűnik... igen
00.05, nagy arc vagy :D
kérdésre válaszolva: ha bemutatkozásánál/idézeteknél találsz olyat, ami alapján szimpatikus, akkor akár ezzel is kezdhetsz (heló, ezmegez alapján szimpatikus vagy, és szeretnék beszélgetni), vagy akár dicsérd meg a képét, hogy szép, kedves arca van estébé. nem kell túlspilázni, csak legyél laza :)
Facebook-al lehet indítani a dolgot, de csakis egy üzivel. Leírod, hogy "bejössz nekem" v. vmi hasonló és elhívod egy találkára. Legyen rövid + legyen lényegre törően megfogalmazva. Ennyi. A találkán pedig mehet a beszélgetés-ismerkedés.
Miről beszélgess? Bármiről. Suli-szabadidő-hobbik-érdeklődés-filmek-zenék-stb. Százezer téma van. Ha nem tudtok miről beszélgetni, akkor abból semmi nem lesz.
Nekem van egy srác aki bejön, meg jó pasi és régóta figyelem, elkezdtem bökdösni és mindig visszabökött, azonban tegnap félpercenként bökdöstük egymást és gondoltam mit veszíthetek? ráírtam h szia, ilyen nagy az unalom h ilyen gyorsan böksz vissza? azóta egyfolytába beszélünk és talizni is fogunk.. ennyire egyszerű
és lány vagyok.. én kezdtem ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!