Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien indokkal irjak be neki? :/
Figyelt kérdés
aza helyzet van egy fiu akivel jártam és szakitottunk kb 9-10 honapja és auagusztus végén szeptember elején összeakakrt velem jönni de én nem jöttem vele össze de msn-en meg nagyon szeretek vele bezsélgetni meg azt akarom h közel legyen hozzán de mien indokkal irjak be neki csak egy indok kell és utána tudnánk bezsélgetni de remélem nem szeretem meg t.nap csak ugy beirtam és mondta h bocs a b.nömmel beszélke mondom neki akkor nem zavarlak erre jo köszi szia puszi de jo ha van b.nöje denem szereti mert ki sincs irva neki vagy nem tudom segitsetek légyszi indok kéne h beirjak neki Help2010. szept. 29. 19:13
2/8 anonim válasza:
1, Attól hogy nem kürtöli világgá még szeretheti! Ez csak tini dili!
2, Akkro msot tetszi kvagy nem!
3, Minek indok? Simán is beszélgethettek!
3/8 A kérdező kommentje:
nem beszélgethetünk mert ha beirok h szia mizu egbyöl leveszi h tetszik nekem mert ö oan csak nincs valami indok h miért irhatnék be neki és lehet h teccik nem tudom:/
2010. szept. 29. 19:19
5/8 anonim válasza:
Hallod sz*pás , ird neki , hogy segits megoldani egy harmadfokú egyenletet .
6/8 anonim válasza:
A harmadfokúra van megoldóképlet. A 4 vagy magasabb fokszámú érdekes lehet, azok nem ilyen egyszerűek.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. okt. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!