Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam egy fiú tudtára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam egy fiú tudtára, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés

Párszor beszélgettünk,és nem akarok nyomulni,a nyakára mászni,stb.

Az a kérdésem,hogy értenek-e a pasik a női jelekből,és ha igen,akkor milyen jelekből,mert kerek-perec nem akarom megmondani neki...

15/L

2009. márc. 30. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
pedig a ferfiak nem ertik meg,csak ha kerek-perec megmondod.
2009. márc. 30. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:

És ha kiröhög?

Vagy visszautasít?

Vagy elmondja másoknak,hogy próbálkoztam,de neki nem jövök be...

2009. márc. 30. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Az első 2 félelmed annak van valóság alapja én is ettől tartok mindig , viszont a 3. az ostobaság.A fiúk a jól látható egyértelmű jelekből értenek csak, én már csak tudom magamról. Esetleg "odamész" hozzá és rámosolyogsz beszélsz vele , elhívod h nem tudná ezt meg ezt elmagyarázni neked . Légy kreatív nektek lányoknak sokkal könnyebb a dolgotok.
2009. márc. 30. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy, ahogy eddig tetted, esetleg ha érj hozzá, vagy lépj bele a "személyes terébe" vagyis legyél hozzá "elég" közel, amikor beszélgettek, ebből már tudnia kéne, hogy mi a 'helyzet'. Persze ha ezek már a "nyakára mászni"-ba tartanak, akkor meg marad a beszélgetés, úgy hogy te mész oda hozzá, és kérdezősködsz felőle, ha ezt párszor megismétled, idővel rá kéne jönnie.

Sok sikert ! ;)

2009. márc. 30. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
én mondtam már meg fiunak kerek-perec h nekem bejön, és ő nagyon kedvesen udvariasan utasított vissza:D tuléltem, nem tudnék róla h bárki erről beszélt volna akkor, és ha erre az esetre visszagondolok, akkor nem az jut eszembe h fuu de beégtem, hanem h hu mekkora idióta a srác, nem is tudja mit hagyott ki ;)
2009. márc. 30. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor is ha visszautasit nem dol ossze a vilag.engem mar nem egyszer utasitottak vissza.es meg mindig elek.egy probat meger!

az elso voltam

2009. márc. 30. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt nincsenek jelek, főleg ilyen fiatalabb emberkéknél. Kimondott szó van, meg látható szándék.

"A kérdező kommentje:

És ha kiröhög?

Vagy visszautasít?

Vagy elmondja másoknak,hogy próbálkoztam,de neki nem jövök be..."

Sorban:

- Nem hinném, hogy kiröhögne

- Benne van a pakliban, nem tetszhet mindenki, mindenkinek.

- Ezt sem hiszem. Ha meg így is lenne... hát istenem. A srác nem köszönné meg amit tőlem kapna.

Sok sikert!

2009. márc. 30. 17:26
 8/9 anonim válasza:
0%
Szarj bele a köldökébe 2szer!
2009. ápr. 1. 00:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi,úgy látom,mindenki egyetért abban,hogy ők nem értenek az apróbb jelekből...

Utcsó válaszolónak:te nem vagy normális...

2009. ápr. 1. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!