Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy valaki a rossz fiús létből átváltozik normálissá?

Figyelt kérdés

Ha igen mi lehet az oka?

Azt hiszem velem éppen ez történik, árnyéka kezdek lenni önmagamnak.

2011. júl. 8. 02:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Köszi!Egyébként sok nő nem szereti a roszfiúkat,mindenki megtalálja a hozzá illőt:)
2011. júl. 10. 02:03
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Megszeretném magam tartani mert így szeretnek a nők. :) Igazából kihasználást még nem csináltam. Nem tervezem akikkel együtt voltam azok olyanok voltak, hogy benne voltak simán.

De így visszatekintve elég gáz, hogy nem szerelemből vesztettem el a szüzességemet anno. :(

2011. júl. 10. 02:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan legyél rosszfiú, lányként mondom ezt. Éld ki magad, majd úgyis lesz olyan csaj, akire azt mondod, hogy nem kell mellette más. Példát is tudnék rá írni, de az most hosszú lenne.

Ha szeretsz rosszfiú lenni, akkor ne hagyd magad "átváltozni":D Majd amikor úgy érzed, hogy nem hiányozna a régi életformád. Addig meg csinááld:D

2012. febr. 3. 21:44
 24/24 A kérdező kommentje:
Rendben :D
2012. febr. 3. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!