Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy valaki a rossz fiús létből átváltozik normálissá?

Figyelt kérdés

Ha igen mi lehet az oka?

Azt hiszem velem éppen ez történik, árnyéka kezdek lenni önmagamnak.

2011. júl. 8. 02:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Van. Felnő.
2011. júl. 8. 02:35
 2/24 A kérdező kommentje:

vannak akik 30 évesen is olyanok.

Azt hiszem érthető milyen rossz fiús dologra gondoltam.

2011. júl. 8. 02:37
 3/24 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy vannak olyan csajok akik a normálisat keresik?
2011. júl. 8. 02:47
 4/24 anonim válasza:
23%
nem iszol eleget vagy csak megb*sztál valami úrik*rvát
2011. júl. 8. 03:00
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, érthető. Nos, azok megint mások.. Vannak azok a típusú "rosszfiúk" akik azért rosszfiúk, hogy bejöjjenek a lányoknak, aztán találnak valakit, beléesnek és megjavulnak, mert rájönnek, hogy mennyivel jobb így. A másik kategória nagyrésze szerintem kihasználja a nőket, a maradék pedig kalandvágyó, és csalja a nőjét.

Vannak, akik a normálisat keresik. [első voltam]

2011. júl. 8. 03:09
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A vér nem válik vízzé.
2011. júl. 8. 03:10
 7/24 anonim válasza:
100%

van ilyen...nekem több "zűrös" barátom volt, de mikor összejöttek velem, mind "megjavultak"...később megköszönték, mert látták másokon, hogy hova jutottak volna ha nem változtatnak.

és amúgy igen. szerintem van aki a normális fiúkat keresi (már csak magamból is kiindulva.)

2011. júl. 8. 08:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
pl én. Én qrva rossz gyerek voltam középsuliba. Nem tanultam, lázadtam, mentem a fejem után, discoba jártam heti 2x, összevissza csajoztam. Nem viselkedtem suliba, nem akartam dolgozni, szétvoltam gyúrva, szolizva, fülbevaló stb...Most már ezek mind a múlté. Tanulok, dolgozom-iskolázok, nyelveket beszélek. Mondjuk nálam ez csak 2 évig tartott, mert általánosban "jó"-naks zámítottam. Nem érdekelt a szakma a középsuliba, nem tartoztam sehova, és így nyalt vissza a fagyi. De még a szakadék előtt megálltam és 180 fokos fordulat:)
2011. júl. 8. 18:09
 9/24 anonim ***** válasza:
nálam úgy történt, hogy rájöttem h ez nem vezet sehova...és most sokkal jobban érzem magam:)
2011. júl. 8. 18:10
 10/24 anonim ***** válasza:

Van,a párom sajnos.Ő gyökeres fordulatot vett és most egy papucs,bár szeretem.

Miért áltoztál meg?"Vissza" tudnál változni?

Mi segítene ebben?Én barátnőként mit tehetnék???

2011. júl. 10. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!