Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy valaki a rossz fiús létből átváltozik normálissá?
Ha igen mi lehet az oka?
Azt hiszem velem éppen ez történik, árnyéka kezdek lenni önmagamnak.
Köszi a választ!
Igen jó a normális élet,csak nehogy átess a ló túloldalára:( Te is...
Kérdező,énsem hittem volna hogy valaha ennyire tudok szeretni,egy olyan személy az életben akiért bármit megtennék,én eddig mindig csak a sexre gondoltam,de most hogy ittvan a barátnőm,őszintén ugyvagyok vele hogy lesz amikor ő akarja.Nyugi egyszer majd te is megtalálod a nagy Ő-t ^^
Sok sikert az életbe.
Meglátod neked is meglesz.
Köszi, remélem így lesz. És nem pánikolok be... de most ha elveszítem a rossz fiússágomat, nagyon nehéz lesz. :S
Nektek sok boldogságot!
01:30 vagyok
Nemlesz nehezebb,ha van 1 lány akiért kiálsz,szereted,akkor jó lesz,de csak ha őszintén szereted,és nem ugy gondolsz rá hogy áááh 1 ideig jó lesz.Hanem ha komolyan tervezted vele.
de amugy ezzel semmi baj sincsen..a nok a rosszfiukat szeretik(abban a tudatban ,hogy ok majd megnevelnek:D) en is a "rosszak" taborat erositem.Ezzel semmi baj sincsen..Kalandvagyo vagy es ennyi:) Addig amig nem erzel senki irant ugy nagyon erosen , addig szerintem nincs ertelme megvaltozni ,ha szereted ezt az eletstilust...(az elobb valaki a nok kihasznalasat irta. Szerintem ha egy discoban<--pl volt. elvagytok egy lannyal ,esetleg szobara mentek abban semmi kihasznalas nincs) Es attol ,hogy valaki roszzfiu attol lehet muvelt , es lehet okos..a dolgok nem zarjak ki egymast:)
Elnezest az ekezetek miatt telorol vagyok es elegge faradtan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!