Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy valaki a rossz fiús létből átváltozik normálissá?

Figyelt kérdés

Ha igen mi lehet az oka?

Azt hiszem velem éppen ez történik, árnyéka kezdek lenni önmagamnak.

2011. júl. 8. 02:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát erre én nem tudok rájönni. Eléggé az voltam, már kiskoromban is sok marhaságot csináltam, később jöttek a bulik csajok nem minden buliban, de sok buliban voltak csajok. Egyszerűen mostanság a sporttal foglalkozok, de ha elmegyek buliba újra előjön belőlem. De ha megismerek egy lányt, már 3 ból egyszer nem vagyok olyan hanem normális.
2011. júl. 10. 01:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Velem is ez van,és hidd el sokkal jobb,eddig mentem a szakadt punk barátaim után,nekik az élet a fű,pia,cigi,énis ittam,de nemrég megtaláltam azt akit nagyon szeretek,és tervezek együtt lenni vele sokáig,sőtt akár örökre,tudod egy fiút rendesen megtud változtatni egy lány.Minden barátom aztmondta hogy fura téged látni,mivel eddig csak kihasználásos alapon mentem mindig,de vele más,szeretem,és remélem ő is engem.Most mindenkivel jóban vagyok,senkivel nincs problémám,elhiheted a normális élet sokkal jobb mint a rosszfius,igaz néha az utóbbi érdekesebb,de nem éri meg sokáig annak lenni.
2011. júl. 10. 01:21
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem önszántamból vagyok olyan, cigit sose... drogokat se... pia szokott menni de mértékkel. csak a za baj, hogy én még nem voltam szerelmes és kételkedek abban, hogy bárkit is megtudnék szeretni.
2011. júl. 10. 01:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Köszi a választ!

Igen jó a normális élet,csak nehogy átess a ló túloldalára:( Te is...

2011. júl. 10. 01:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Éppen ettől félek, nem akarok.... de nem tudom mit tehetnék. attól függetlenül még szerethetek valakit csak maradok ez a típus. csak az a baj, hogy nem tudom képes lennék-e rá, hogy szerelmes legyek.
2011. júl. 10. 01:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Kérdező,énsem hittem volna hogy valaha ennyire tudok szeretni,egy olyan személy az életben akiért bármit megtennék,én eddig mindig csak a sexre gondoltam,de most hogy ittvan a barátnőm,őszintén ugyvagyok vele hogy lesz amikor ő akarja.Nyugi egyszer majd te is megtalálod a nagy Ő-t ^^

Sok sikert az életbe.

Meglátod neked is meglesz.

2011. júl. 10. 01:30
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem így lesz. És nem pánikolok be... de most ha elveszítem a rossz fiússágomat, nagyon nehéz lesz. :S

Nektek sok boldogságot!

2011. júl. 10. 01:34
 18/24 anonim ***** válasza:

01:30 vagyok

Nemlesz nehezebb,ha van 1 lány akiért kiálsz,szereted,akkor jó lesz,de csak ha őszintén szereted,és nem ugy gondolsz rá hogy áááh 1 ideig jó lesz.Hanem ha komolyan tervezted vele.

2011. júl. 10. 01:37
 19/24 A kérdező kommentje:
ok köszi.
2011. júl. 10. 01:40
 20/24 anonim ***** válasza:

de amugy ezzel semmi baj sincsen..a nok a rosszfiukat szeretik(abban a tudatban ,hogy ok majd megnevelnek:D) en is a "rosszak" taborat erositem.Ezzel semmi baj sincsen..Kalandvagyo vagy es ennyi:) Addig amig nem erzel senki irant ugy nagyon erosen , addig szerintem nincs ertelme megvaltozni ,ha szereted ezt az eletstilust...(az elobb valaki a nok kihasznalasat irta. Szerintem ha egy discoban<--pl volt. elvagytok egy lannyal ,esetleg szobara mentek abban semmi kihasznalas nincs) Es attol ,hogy valaki roszzfiu attol lehet muvelt , es lehet okos..a dolgok nem zarjak ki egymast:)

Elnezest az ekezetek miatt telorol vagyok es elegge faradtan:D

2011. júl. 10. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!