Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, pár napja kb egy 5 napja ismertük meg egymást, mit mondjak neki?
Táborból ismertem meg, nagyon tetszik.Kérdeztem hogy nyáron mit csinál azt mondta szerinte nem lesz otthon,én mondtam hogy ha lesz rá időd elmegyünk vidámparkba?aztmondta :hát..szívesen megyek, majd meglátjuk
EZ MOST MI?
figyu, jotanacs, ne a neten probalj vele beszelgetni, hanem irl, ugy azer jobban latszik az emberen h milyen kedve van akarmihez, illetve a gesztusok alapjan le tudod szurni h az adott egyent erdekli-e amit magyarazol neki vagy nagy ivbe tojik ra.. de ha igy nem megy, akkor szerintem hagyd a fenebe..
21/F
elozohoz: irl = in real life :)
ha nem erted google translate :)
Figyelj, ezt nem kötsögségböl mondom, de ha már biztos vagy benne, hogy nem érdekled kérdezd meg töle, hogy kinyalhatnád-e, nekem eddig 2/2ször bejött, az egyik még meg is hálálta, ha érted mire célzok ;) igazi mennyország volt az a 3hét orálkaland
A nyelv a legjobb fegyver
Drukkolok
14/Fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!