Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, pár napja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, pár napja kb egy 5 napja ismertük meg egymást, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Táborból ismertem meg, nagyon tetszik.Kérdeztem hogy nyáron mit csinál azt mondta szerinte nem lesz otthon,én mondtam hogy ha lesz rá időd elmegyünk vidámparkba?aztmondta :hát..szívesen megyek, majd meglátjuk

EZ MOST MI?

2011. júl. 7. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

figyu, jotanacs, ne a neten probalj vele beszelgetni, hanem irl, ugy azer jobban latszik az emberen h milyen kedve van akarmihez, illetve a gesztusok alapjan le tudod szurni h az adott egyent erdekli-e amit magyarazol neki vagy nagy ivbe tojik ra.. de ha igy nem megy, akkor szerintem hagyd a fenebe..

21/F

2011. júl. 7. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:

elozohoz: irl = in real life :)

ha nem erted google translate :)

2011. júl. 7. 21:55
 13/16 A kérdező kommentje:
értem,értem:)köszi,táborban elég jól szórakoztunk még :/
2011. júl. 7. 21:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek megírjam neki levélben hogy tetszik?Ha igen akkor meg kellne?aki tapasztalt azkérem segítsen :)köszönöm
2011. júl. 7. 22:10
 15/16 anonim válasza:

Figyelj, ezt nem kötsögségböl mondom, de ha már biztos vagy benne, hogy nem érdekled kérdezd meg töle, hogy kinyalhatnád-e, nekem eddig 2/2ször bejött, az egyik még meg is hálálta, ha érted mire célzok ;) igazi mennyország volt az a 3hét orálkaland

A nyelv a legjobb fegyver

Drukkolok

14/Fiu

2011. júl. 8. 01:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát,én még ilyeneket nem akarok,az egy qrva lenne ha velem pár szóból összejönne így,mert akkor másokkal is...de amúgy kösz hogy írtál :)
2011. júl. 8. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!