Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy egy egyházi gimiben becsajozok?

Figyelt kérdés
most nem olyan válaszokat várok, hogy az tőled függ, hanem, hogy egy átlag embernek mennyi az esélye egy egyházi gimiben barátnőt szereznie. ha lehet indokkal is. köszönöm.
2011. júl. 7. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én a Szent Imre gimibe járok!!! :-) Most voltam kilencedikes! Nyugi, ugyanolyan suli, mint bármelyik másik, ne parázz tőle! Én is itt jöttem össze a pasimmal és nem én vagyok itt az egyetlen! Sok sikert!
2011. júl. 7. 18:00
 12/21 A kérdező kommentje:
mi a neved? lehet h ismerlek
2011. júl. 7. 18:02
 13/21 A kérdező kommentje:
akko már le is buktam?? (tudom h a honlap noname :P)
2011. júl. 7. 18:12
 14/21 anonim válasza:
Nóri vagyok! :-) Na ismersz??
2011. júl. 8. 15:05
 15/21 A kérdező kommentje:
nem :D
2011. júl. 8. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:

én is egyházi gimibe járok és itt is mennek ám a kavarások, mondjuk jó párszor "megtiltották" már a tanárok,hogy nincs testiség a suliban stb... de így is vannak azért turbékoló párok,de jobb nem a tanárok előtt csinálni :)

Amúgy én örülök,hogy ilyen gimibe járok sokkal normálisabb emberkék járnak ide és más egyházi sulisokat is ismerek akik szintén iszonyat jófejek : D

2011. júl. 8. 23:08
 17/21 anonim válasza:
simán van esélyed! egynémelyik egyházi suliba olyan kavarógépek járnak... :D
2011. júl. 10. 23:34
 18/21 A kérdező kommentje:
xD jeee xD
2011. júl. 10. 23:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Ehheeh...Én is nyíregyi vagyok, csak én egy másik egyházi suliba járok (a nevét ink. nem írom le:D). Én nagyon szeretem,semmibe se akadályoz meg az hogy egyházi iskola:D Nem tudom hogy a Szent Imrébe mi megy,de csak nincs ott akkora szigor, maximum átjársz az Arany János gimibe csajozni:D

17/L

2011. júl. 11. 00:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Az egyik legnagyobb ribanc akit ismertem, a veszprémi Padányiba járt, ami egyházi iskola.

Nyíregyházát is jól ismerem, ott sincs másként. Csak szebb a város meg dögösebb csajok vannak, mint Veszprémben.

34/F

2011. júl. 11. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!