Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy egy egyházi gimiben becsajozok?
én is egyházi gimibe járok és itt is mennek ám a kavarások, mondjuk jó párszor "megtiltották" már a tanárok,hogy nincs testiség a suliban stb... de így is vannak azért turbékoló párok,de jobb nem a tanárok előtt csinálni :)
Amúgy én örülök,hogy ilyen gimibe járok sokkal normálisabb emberkék járnak ide és más egyházi sulisokat is ismerek akik szintén iszonyat jófejek : D
Ehheeh...Én is nyíregyi vagyok, csak én egy másik egyházi suliba járok (a nevét ink. nem írom le:D). Én nagyon szeretem,semmibe se akadályoz meg az hogy egyházi iskola:D Nem tudom hogy a Szent Imrébe mi megy,de csak nincs ott akkora szigor, maximum átjársz az Arany János gimibe csajozni:D
17/L
Az egyik legnagyobb ribanc akit ismertem, a veszprémi Padányiba járt, ami egyházi iskola.
Nyíregyházát is jól ismerem, ott sincs másként. Csak szebb a város meg dögösebb csajok vannak, mint Veszprémben.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!