Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő bunkón és ribanc módjára viselkedik miért kell mégis egy pasinak?
Voltam egyszer egy randin, de a srác meglehetősen idiótán viselkedett és valahogy meg akartam szabadulni tőle. Gondoltam egyszer kiélem magam, és nekiálltam vele olyan tajparaszt módon viselkedni, ahogy csak tellett tőlem, cikiztem, belekötöttem mindenbe, káromkodtam, b.unkón odavágtam, hogy vegyen már nekem valamit enni, ilyesmik...
Azt gondoltam 3 percig bírja és elhajt. Ehelyett egyre lelkesebb lett, és mindent megcsinált, amit kértem! Még fizetett is! O.o ???
Gondoltam ez egyedi eset, és amikor legközelebb bejátszottam, ugyanezt a hatást értem el újra és újra...
Én ezt nem értem... Nem nézek ki rosszul, de ha valaki csak meg akar d.ugni komolyan hajlandó minden ilyen tetűséget elviselni csak ezért? :D Ez hogy van?
igazad van abban h nem lehet ránézésre megállapítani senkiről se h hülye szóval részvétem h vonzód őket de szerintem nem kell téged sajnálni mert értelmes és az írottak alapján nagyon csinos lány lehetsz szóval nem szerintem nem kell téged sajnálni mert biztosan fogsz te találni egy jóképű, okos, hozzád illő. nagyfaszú férfit:D
16:05 voltam
Ez a baromság egyáltalán nem igaz. A sötét ostoba ribancok senkinek sem kellenek, max az idiótáknak. Lehet, hogy a srác csak meg akart dugni.
Egyébként te is jó értelmes lehetsz, ha nem tudtad kinyögni, hogy mi a bajod, hanem helyette elkezdesz tahó módjára viselkedni. Hány éves vagy te, 10?
Ez nem válasz a kérdésre csak meg kell osztanom veletek.....
Miért van az h össze-vissza leribancoznak, lekurv@znak más lányokat akiket még csak nem is ismerünk sokszor?....azért mert a nők is akarnak élni, akarják élvezni az életet, meggondolatlanul viselkedni, hülyeségeket csinálni, több emberrel is szexelni, és mi van ha kihasználnak valakit a pasik nem szokták kihasználni a nőket?....lemerem fogadni h általában egy pasi 300 lány ismerőséből kb 5-10 lány van akit minden buliba más szokott megdugni, szopatni....mégis a nők 90%-ra ezt a jelzőt mondjuk és bele se gondolunk milyen sértő lehet nekik és h mennyire nincs igazunk.....bocsi de ezt meg kellett osztanom mert már zavar h mindenhol ezt a látom,nem szeretem a nőket védeni, de kivételt teszek most....19/F
Arra nem gondoltál esetleg babám h szeret ? :)
Mert sztem igen.
Szerintem szánalmasan és gyerekesen viselkedtél. Én a helyedben nem lennék magamra büszke.
Legyen már legközelebb annyi bátorságod, hogy legalább kitalálsz valami kifogást, hogy lelépj...
És gondolj már a srác helyzetére..lehet, hogy egész nap arra a randira készült...namindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!