Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak a parasztság jön be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a parasztság jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Normális elegáns, rendes srác vagyok, kedves vagyok a lányokkal is, ,tényleg rendes srác vagyok azt mondják de a lányok nem nyitnak felém,pedig a felnőttek közül(30-40)közöttiek mind mikor beszélgetnek velem, mondják hogy biztos megdöglesztem a dumákkal a csajokat...stb.Mégse.Úgy vélem olyanokra hajtanak akik isznak,dohányoznak.....stb.Szomorú vagyok nagyon -e miatt.A baráti köröm idősebbekből tevődik ki.

16/f

2011. júl. 7. 00:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért így nem igaz. Sok lánynak az jön be, másnak meg más. De legyél őszinte: kellene neked olyan lány, aki olyan igénytelen, hogy az ilyesmire bukik?

Én lány vagyok, tinikoromban hasonló problémáim voltak. Szép voltam és normálisan öltöztem, sokat olvastam, mindenféléről lehetett velem beszélgetni. Mindig körbeudvaroltak a pasik... de csak a 25-30 felettiek! Sokszor hallottam, hogy "jaj, ha csak egy kicsit idősebb lennél"...

A korombeliek meg észre sem vettek. Azzal vigasztaltam magam, hogy tulajdonképpen elég, ha csak egyvalakivel egymásba szeretünk és együtt maradunk.

És érdekes módon a 18 éves kor meghozta a változást, akkortájt kezdtek el a korban hozzám illő srácok észrevenni.

Hmm, ebből azt akartam kihozni, hogy ne aggódj. De más is eszembe jutott: talán inkább a hozzád hasonló lányokra kellene koncentrálnod. Mert vannak ilyenek, csak könnyen lehet, hogy egyszerűen a nagyhangú libák mellett észre sem veszed őket!

2011. júl. 7. 00:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ők ezt viccnek fogják fel és megfogalmazódik ilyen b..ság bennük. hogy a srác meneő és vajon ők is azok-e, bejönnek egy ilyen srácnak. Mert ha a menő b...nak nem jön be, akkor azt hiszi, hogy nem menő, sőt lúzer.
2011. júl. 7. 00:15
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát én nem bunkózni akarok,de nem értem,h te meg a hasonló problémákkal küzdők miért itt keresik az ilyen fajta kérdésre a választ.Aki nem ismer nem tudja,h mit rontassz el,szóval kérdés kiírásra kár pazarolni időt.A környezetedben élőktől kérdezz,h vajon mi lehet a probléma.
2011. júl. 7. 00:49
 14/27 anonim ***** válasza:
53%
Nem dohányzol :D énsem azért dohányzom mert parasztvagyok.Hanem hülye fejjel rászoktam attolmég nem szemét valaki mert cigizik
2011. júl. 7. 00:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem az jönne be nagyon ha egy dimenzió-átjárón érkeztél volna a világba és elvinnél magaddal egy olyan világba ahol van mágia, minden 2. sarkon misztikus állatok szaladgálnak és tök mindennapi hogy egy farkas beszél. Végre elhúzhatnák ebből a romlott, unalmas világból ahol ha nincs lóvéd az össz szórakozásod a tv meg a számítógép... Na nekem ez kurv.ára bejönne, csak épp akkora lehetetlenség hogy Obama kifehéredik a napfénytől.

15/l

2011. júl. 7. 00:57
 16/27 Csunyuszancuhbaba:) válasza:
100%

De nagyra vagy magaddal! Elegáns, meg normális, bezzeg a becsületes munkásembereket leszólod. Örülök hogy a fiatal lányoknak a földművesek kellenek, nem pedig az ilyen mihasznák. Ha visszaveszel az arcodból talán összeszedsz valami lányt.

6/F

2011. júl. 7. 00:58
 17/27 anonim ***** válasza:

Rossz hír: A te korodbeli kis tinip*csáknak? Igen -úgy 80%-ban!

Jó hír: A többség majd kinövi.

20/L

2011. júl. 7. 01:27
 18/27 anonim ***** válasza:

00:57:

Te valami költő vagy?

Ez olyan szép volt, írjál nekem is ilyeneket, privibe!

2011. júl. 7. 09:47
 19/27 anonim ***** válasza:

15/L

"Obama kifehéredik a napfénytől."

Ez nem lehetetlen:D Hidd el...Főleg a 21. században. Aztán kituja mik folyanak Amerikában.

Az sem biztos, hogy nem létezik amit írtál (csak hogy ne írtsak ki belőled minden reményt). Nekem tetszett.

2011. júl. 7. 11:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez annyira szánalmas, nem unjátok még? Ez kb a 621. ilyen kérdés. Te is jól tudod a választ, vannak ribik és vannak normálisak. Amúgy meg mi változik meg egy ilyen kérdéstől?

Annyira unom már ezeket a fajta kérdéseket, hogy jaj a fiúk ilyenek, a lányok ilyenek ésatöbbi.

Amúgy bevallom, hogy nagyon sok ilyen lány van. Az osztályom 45 százaléka ilyen. De miért kell ettől általánosítani? Ha annyi ribi lenne, akkor nem lennének jó kapcsolatok, házasságok.

2011. júl. 8. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!