Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nem találkozunk túl gyakran, amikor találkozunk akkor is csak összefutunk mer közel lakunk egymáshoz. Hét nekem eléggé bejön, és egy megbízható barátnőm szerint (akinek a legjobb fiú haverja ez a srác és midnent megbeszélnek egymással) én is bejövök neki. Na most a srác nem tudja, hogy nekem bejön, és azt sem tudja, hogy Én tudom hogy bejövök neki. Ha tudná akkor valszeg barátnőmmel már nem lennének barátok, haverok semmi. :/Eléggé berágna rá h elmondta nekem.
Hogy közeledjek felé? Tippek, hogy miket csináljak, hogy rájöjjön hogy nekem is bejön? Előre is kösszi :) 14/L
2011. júl. 6. 22:16
1/3 anonim válasza:
Mond meg a kerítőnek h finoman adja a tudtára h kölcsönös a 'tetszés', azt ha úgy van akkor fussatok össze, de ne találkozzatok...
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. :)
a második válaszoló.. hát ezt is köszi de inkább valami értelmes válasz? :)
2011. júl. 6. 22:24
3/3 anonim válasza:
A szemébe mondod, hogy bejön neked, és megkérdezed, hogy neki bejössz-e te. Csak egy bátor lépésre van szükség, hogy elmozdítsuk a dolgokat a holtpontról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!