Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek? (LENT)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek? (LENT)

Figyelt kérdés
Lányok nektek bejönnek aszőke kék szemű magas srácok? 180 lenne az a magas
2011. júl. 6. 18:57
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

fú, basszus, ilyen stílussal meg biztos nem fogsz egy értelmes lánynak sem tetszeni. dehát, a te dolgod...

egyébként te tetted ki a kérdést, elvileg nem azért, hogy mindenki olvadjon. dehát ez is a te dolgod...

2011. júl. 6. 20:14
 52/56 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondja senki hogy törpe fejű meg stb.. Ne haragudjmár meg de most neked valaki ilyet mond te megköszönöd? gondolom...
2011. júl. 6. 20:16
 53/56 anonim ***** válasza:
nem köszönöm meg, csak nem foglalkozok vele. leszűröm belőle a lényeget, jelen esetben azt, hogy nem tetszem neki és ennyi. legalábbis ezen az anonim oldalon. élőben én is ki lennék akadva, de az teljesen más dolog, ezt értsd meg.
2011. júl. 6. 20:18
 54/56 A kérdező kommentje:
Igazadvan csak én hamar felkapom a vizet az ilyenekre
2011. júl. 6. 20:19
 55/56 anonim ***** válasza:
BE
2011. júl. 6. 20:58
 56/56 anonim válasza:
CenterKandúr ideges !! Ez a Téma szerintem alapból rossz ötlet volt .... ha valakinek az egekben van az EGO -ja !!
2011. júl. 7. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!