Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek? (LENT)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek? (LENT)

Figyelt kérdés
Lányok nektek bejönnek aszőke kék szemű magas srácok? 180 lenne az a magas
2011. júl. 6. 18:57
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy jóképű vagyok aztmondtam nemvagyok ronda azért van különbség má bocs
2011. júl. 6. 19:03
 12/56 anonim ***** válasza:
Bocs, de még mindig ott tartunk, hogy a szépség és a rondaság relatív. Lehet valakinek az vagy!
2011. júl. 6. 19:05
 13/56 szamóca.. ***** válasza:
a magas az jó. a kék szem is tud oké lenni, ha nem ilyen vizenyős izés narkos szem (ami nem áll összefüggésben azzal hogy narkozol-e). a szőke haj... nekem a természetes szőke haj nem tetszik egy pasin, mert akkor ált szőke a szempilla is, és átlátszó a bőr.
2011. júl. 6. 19:08
 14/56 anonim válasza:
alap
2011. júl. 6. 19:11
 15/56 A kérdező kommentje:

Barna a szemöldököm meg a pillám is xDD.

A hajam nem kese szőke ami olyan mint a kifestőkben a sárga hanem sötétebb szőke szal ha süti a nap a fejem akkor csillog a hajam

2011. júl. 6. 19:12
 16/56 anonim ***** válasza:
de még mindig nem mondasz mást, csak ezt a három jelzőt. hogy akarod így megtudni, hogy tényleg mi a véleményünk? attól még akárhogy is kinézhetsz, hogy szőke vagy, kék szemű meg magas. én ismerek egy srácot, akire ugyanez a leírás illik, de bűnronda szegény. van olyan is, aki meg nagyon jó képű. ezt most kivételesen ne vedd beszólásnak, ha megoldható.
2011. júl. 6. 19:14
 17/56 A kérdező kommentje:
Mit akartok még tudni? most kb kopaszvagyok 18 vagyok kicsit gyerekes az arcom mmint ilyen köjök arcom van, de apám is ilyen szóóval ez ilyen örökölt dolog
2011. júl. 6. 19:15
 18/56 szamóca.. ***** válasza:
mennyivel egyszerűbb lenne képről megmondani...:)
2011. júl. 6. 19:16
 19/56 anonim ***** válasza:
erre akartam kilyukadni :)
2011. júl. 6. 19:19
 20/56 A kérdező kommentje:
[link] TEss
2011. júl. 6. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!