Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj, hogy ezt megkérdezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy ezt megkérdeztem egy fiútól?

Figyelt kérdés

Azt gondolod,hogy nem láttam,amikor bámultál engem?

Kitért a válasz elől,és én visszakérdeztem,hogy baj,hogy megkérdeztem??AZt mondta,hogy igen!!!

2011. júl. 6. 18:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nekem is kicsit fura a "bámultál" kifejezés. Sőt, az egész mondat. Nem vagyok egy elveszett ember, de lehet köpni-nyelni nem tudtam volna.
2011. júl. 6. 18:51
 12/23 A kérdező kommentje:
18.51 Mi az,hogy nem tudtál volna??Sarokba szorítottalak volna ezzel??Fejtsd ki légy oly szíves!
2011. júl. 6. 18:53
 13/23 anonim ***** válasza:
hát rákérdeztél egy olyan dologra olyan hangnemben, ami nem mindenkinek tetszik. szerintem megalázónak érezte, hogy ezt ilyen nyíltan kérdezted, nem mindenki olyan, mint te, hogy csak nevet egyet, aztán mond valami frappánsat.
2011. júl. 6. 18:54
 14/23 anonim ***** válasza:

kérdező: ha nem érzed h paraszt volt a kérdés és h mi benne a hiba úgyse tudjuk elmagyarázni 2 módja van a csorba kiköszörülésének :D [igen, még mindig unatkozok] na jó legyen 3 mert rendes vok:

1. oda mész és beszélsz vele kevésbé tajparaszt stílusban.

2.: oda mész és le kapod

3.: oda mész és nem csak le kapod :D

ami épp a személyiségedhez illik egs

19F

2011. júl. 6. 18:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Háát te tényleg rendes vagy,nem is vitatom,és szeretném is megérteni mitől volt "paraszt" dolog ezt.Hálás lennék,ha még segítenétek,köszi!
2011. júl. 6. 18:58
 16/23 anonim ***** válasza:

ezt mondom úgyse fogod felfogni XD azt gondolod, hogy nem tűnt fel h setét v mint pákó ?:D nah ez miért volt paraszt? ugyan az a kategória :)

19F

2011. júl. 6. 18:59
 17/23 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miért kérdeztem meg,kíváncsi voltam talán,hogy miért nem szemezünk inkább."

talán mert ha ő már nézett téged akkor neked kellett volna reagálni és nem úgy h látom ám h nézel hanem ránézni elkapni a tekinteted stb.

nehogy már ezt is tanítani kelljen

2011. júl. 6. 19:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Én ezért bámulok megvárom még a csaj odanéz és elfordul ^^ ettől jobban érzem magam XDDD
2011. júl. 6. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha normális hangnemben kérdezted akkor szerintem nem baj, engem legalábbis nem bántottál volna meg ilyen eseteben.
2011. júl. 6. 19:14
 20/23 A kérdező kommentje:

18.59 EZ nagyon jó volt!!

19.06 MIért érzed jobban magad?Fejtsd ki szépen!

2011. júl. 6. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!