Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Van egy csaj "barátom" de szerintem mind a ketten többet akarunk (ÉN BIZTOS) TÖBBI LENT :D
Már régóta barátok vagyunk, van egy baráti társaságunk és egyszer a társaság többi része hazament és mi kintmaradtunk a Margitszigeten, ültünk egy padon a csaj hozzámbújt(mondjuk fújt a szél rendesen) és és beszélgettünk egy nagyonjót minden f@szágról igazából hülyültünk másokon :D hazafele menet leült a villamoson, kis idő múlva mondta, hogy üljek le majd ő ül az ölembe.
Másik eset elmentünk kettesben a Dunapartra sörözni a társaság többi része valahogy nem jött nem tudom miért a csaj beszélt velük nem én.. na mind 1 szal a Dunaparton sörözgetünk a fűbe beszélgetünk, elvagyunk és elkezdtük fűvel dobálni egymást önfeledten (full kontakt) és szívem szerint egy olyan cuppanost nyomtam volna a szájába hogycsak na... LÉCCI NORMÁLIS VÁLASZOKAT
de itt is válaszolhatok. szóval mindneképpen csak annyit mondj neki h fussatok össze, menjetek fagyizni vagy csak simán sétálgatni valahova, de ha javasolhatom ne délelőtt hanem inkább délután este persze ezt te döntöd el, de az úgy szerintem romantikusabb :D
egyébként manapság nem szoktuk kijelenteni h most randizunk. találkozunk találkozunk kész. :D
na várj itt most azért nem mindnei tiszta. egy lányról beszélünk. kit érdekel h van egy barátnője? vagy leszbikus? vagy most mivan?!
és ameddig nem neked mondta, hogy bejön neki valaki, nem kell elhinni.
OoOo... értelmeztem a válaszodat bocsi én értettem félre. szóval. :D
a csajnak bejön egy fiú akinek van barátnője? de ezt te csak hallottad amikor a csaj beszélt róla az egyik bnőjével?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!