Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet deszkás srácokat találni, és persze hogy kell megismerkedni velük?
Figyelt kérdés
Pécsett lakom, nincs gördeszkapálya... Viszont nagyon szeretem nézni a deszkázást. Egyszer láttam párat egy parkolóban, de nem túl gyakran fordulnak elő... Szóval tippeket szeretnék, hogy hol gyakorolnak... :) És ha már ott vagyok akkor milyen ürüggyel tudok megismerkedni velük? (Ha mondjuk külsőre tetszik, de nem akarom azt mutatni neki, mert lehet hogy belsőre egy paraszt... Na jó, ezt kisit hüly.n írtam le... :S)2009. márc. 29. 12:54
1/9 anonim válasza:
ha csak azért akarsz megismerkedni velük, hogy deszkás pasid legyen, vagy deszkás haverjaid, az nagyon gáz.. lakótelepeken szoktak előfordulni késő délután
2/9 anonim válasza:
én is pécsi vagyok, de előbb azt kérdezném Tőled, hogy hány éves vagy? =)
3/9 anonim válasza:
hát...deszkás versenyeken akadhatsz rájuk vagy a közelben tuti van deszkapálya ahol gyakorolnak ha nem is ott ahol te laksz de egy szomszédos városba.a legegyszerűbb ha odamész hozzá és ezt mondod: szia! már láttalak egy párszor deszkázni és nagyon jól nyomod, és arra gondoltam hogy ha van kedved megtaníthatnál engem is.
ha elvállalja tuti biztos lehetsz benne hogy belsőre nem paraszt:)és a deszkás óra után elmehettek sétizni vagy egy kávézóba és hopp már kész is a randi!:) sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Pl, nagyobb bevásárlóközpontoknak szokott lenni még a pincében is parkoló, ott is előfordulnak.
5/9 anonim válasza:
állomás,supermatrketek,bankok,cukrázdák,lakótelep,dezskáspálya..
de ha komoly kapcsolatot akarsz akkor ne egy deszkásnál keresd,mert azok nagyon szédültek..és pár hetes kapcsolatoknál nem akarnak többet,és a deszka fontosabb mint a barátnő...://
6/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Azért szeretnék megismerkedni neki, hogy nézhessem ahogy deszkáznak, és ne nézzenek hülyének hogy bámulom őket. Amúgy köszi, majd megnézem.
2009. márc. 29. 18:19
8/9 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor tiszta sor. Odamész: sziasztok, olyan jól toljátok nézhetlek benneteket? Egyébként én (16F) azt tapasztalom, hogy a deszkásoknak mindegy hogy ismernek-e téged, ha deszkázol (vagy esetedben szereted nézni hogy deszkáznak) akkor máris haver vagy.
9/9 anonim válasza:
Kiegészítés: ha elhajtanak a p*csába akkor hagyd őket, a tahóknak csak a pofájuk nagy, jó ha egy ollie-t megcsinálnak 10-ből 1szer. Nagypofájúak ellen nyertem kb 50 skate párbajt eddig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!