Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Hiába is próbálok ismerkedni, akinél próbálkozok általában rám csak, mint barátként tekint. Buliba nem igazán járok, mert nem vagyok kifejezetten partis alkat. 185 centi vagyok, kb 80 kiló, szeretem a márkásabb cuccokat (DC, Adidas, Vans, ilyenek), tehát nem mondanám magam szegénynek, de hiába, senkinek sem kellek. És már azt sem tudom hogyan kéne, és főleg hol kéne ismerkedni. HELP! 18/F
2011. júl. 5. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a netes ismerkedést, először nekem is ott jött össze. 21/F
2011. júl. 5. 22:17
 12/21 A kérdező kommentje:
És neten hol lehet ismerkedni?
2011. júl. 5. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Pl. facebookon, bár nem ez a legjobb ötlet...
2011. júl. 5. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
De amúgy facebookon nyugodtan ráírhatsz egy lányra, aki tetszik neked, csak ne az ilyen hülye átlag csajozós dumákkal, én ezektől falra tudnék mászni, hanem csak normálisan, először inkább csak barátilag, és ha jót beszélgettek akkor abból több is lehet :)
2011. júl. 5. 22:33
 15/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! A HOL kérdésre még én sem tudom a választ mert tudtommal S.tarjánban nincs túl sok jó program és partiarcnak én sem mondanám magam... Egyébként olyan mintha ezeket a sorokat én írtam volna :D Egy könyvet tudok ajánlani: "Kulcs a nőkhöz". Van benne egy-két jó ötlet ami talán kisegít a legyünk csak barátok kategóriából
2011. júl. 5. 22:51
 16/21 anonim válasza:
nem a ruha teszi az embert:D és ha nem teszed ki a lábad otthonról akk hogy akarsz csajt fogni magadnak?? menj szépen bulizni haverokkal asztán beveted magad:P és ha nincs legalább valamennyi önbizalmad akk csajod sem lesz:D
2011. júl. 6. 00:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Én most kattantambe 18 vagyok énis és eddig jól elvoltam kavargattam lányokkal neharagudjatok xd..

MOst kéne 1 lány aki igazán velemvan és nem csak kaland és nincs :D van lém dögivel mindenem megvan nemvagyok egy csöves az tuti xDDD sőt még az ékszereket is túlzom néha deeee nem ez a lényeg.. szaaal ne görcsölj mert az csak húzza ezt a periódust szal szarabb lessz mászkálj el ne félj a csajoktól mert ők jobbanfélnek tőled ^^

2011. júl. 6. 02:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Mert csúnya vagy. Sajnos a lányoknak csak a külső számít. Üdv a klubban!
2011. júl. 6. 08:35
 19/21 anonim válasza:
Figy ne keresd a szerelmet :) amjd jön magától :)
2011. júl. 7. 22:50
 20/21 anonim válasza:
halottál már a plasztika csodáiról?
2011. júl. 7. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!