Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na és most mi legyen? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na és most mi legyen? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a sógornöm testvérébe ö 25 éves de piszok jó néz ki Én még csak 15 vagyok . Most mi legyen hisz egész nyáron velük leszek a csajjal a sráccal és tesómmal
2011. júl. 5. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmit, 25 éves, nem fog veled összejönni..vagyis egyelőre nem fog, mert kislányként kezel. De lehet hogy eljön az idő(5 év mulva) amikor te leszel szexi, és majd visszavágsz neki;) :)

Szerintem keress korodbeli jóképű srácot:)

2011. júl. 5. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha már neki akkor lesz csaja ??
2011. júl. 5. 18:07
 3/5 Nik0lett ***** válasza:
Képzeld ( csak hogy okulj az Én esetemből mivel Én is 15 vagyok akár csak TE!) Volt egy srác Imádtam, nap minden egyes percébe ő járt a fejembe. Azt mondta nekem, hogy: Imádni való vagy, szép vagy, és örül, hogy ennyire foglalkozok vele meg jól is esik neki, de nem lehet a korkülönbség miatt! szívem szakadt meg, de amikor anyám is mondta, hogy örüljek, hogy nem használt ki, akkor jöttem rá, hogy fontos vagyok neki! A lényeg, hogy korkülönbséggel fog jönni Neked! és nem fog jól esni, de attól még élvezheted a társaságát csak ne habarodj bele, mert iszonyatosan fog fájni! És lehet, hogy jól néz ki, de lehet hogy egy idő után rájössz: Bmeg ez a srác tök paraszt!!!
2011. júl. 5. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy lesz csaja.. de te addigra már el is felejted ő 30 éves lesz, és ő fag majd megnézni téged hogy milyen szexi vagy.

Most komolyan mit vársz 15 vagy.. Nem fog járni kiskorúval, ráadásul rokonod, lény már reálisabb!! Tudom hogy könnyű mondani.. Én anno a zongoratanáromba voltam belezúgva. És volt még több nálam idősebb (már férfi) aki nagyon tetszett mert jól nézett ki..de tudtam hogy semmi sem lehet köztünk, és ha oda kerültem volna hogy lehetett volna köztünk valami akkor sem akartam volna, mert tudtam hogy nem őket szánta nekem a sors.

Hidd el te is meg fogod találni az Igazit, ezek a tapasztalatok amiket most átélsz kellenek ahhoz, hogy amikor tényleg találsz egy olyan aki hozzádvaló, ne kövess el olyan hibákat mint amiket akár most elkövethetsz/elkövettél.:)

Plusz a plátói szerelmet mindenkinek meg kell tapasztalnia. Az is egy szép dolog, igaz hogy nagyon szomorú is, de figyeld meg az érzést amíg tart, mert rengeteg ismeretet nyerhetsz belőle magadról.:)

2011. júl. 5. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van köszönöm :)
2011. júl. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!