Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál egy vak fiúval/lánnyal úgy, hogy te egészséges vagy?
Én nem vagyok álszent és leírom , hogy bizony nagyon-nagyon kicsi az esélye , hogy randizzak egy vak lánnyal .
És az egészséges emberek nagy része így van ezzel , max nem merik bevallani még maguknak sem .
HülyegyereCk!
Leszel szíves csak a magad nevében nyilatkozni. Ne tégy úgy mintha ismernéd a legtöbb embert. Szerintem óriásit tévedsz abban hogy a legtöbb ember csak nem meri bevallani magának. Legalábbis én azért bízom benne hogy nem korlátolt ennyire a legtöbb ember. Mi a különbség a között hogy összejössz egy vakkal, vagy hogy pár hónap után balesetet szenved a kedvesed és már nem lesz többé egészséges? Mondjuk megvakul. Ott hagyod? Na most ne legyél álszent! Miért ne lehetne szeretni egy vak embert...
Én is őszinte leszek... fontos a pillantás, amikor a pároddal csak úgy vagytok, hogy egy szót sem szóltok, csak nézitek egymást...ez rettentően hiányozna. És.. mivel nő vagyok, szeretem a bókokat, egy világtalan ezt nem tudja megadni.
Teljesen más eset viszont, ha a párommal ne adj' Isten történne ilyen. Ő az életem, így semmi sem változna az érzéseimben iránta csak azért, mert nem látna.
21/L
De nem is az volt a kérdés , hogy mellette maradnál , hogyha megvakulna . Mert arra igen a válaszom .
És nem , nem ismerem az emberek többségét , de ösztönösen mindenki egészséges párt keres magának .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!