Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy vak fiúval/lánny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy vak fiúval/lánnyal úgy, hogy te egészséges vagy?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 10:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok álszent és leírom , hogy bizony nagyon-nagyon kicsi az esélye , hogy randizzak egy vak lánnyal .

És az egészséges emberek nagy része így van ezzel , max nem merik bevallani még maguknak sem .

2011. júl. 5. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:

HülyegyereCk!

Leszel szíves csak a magad nevében nyilatkozni. Ne tégy úgy mintha ismernéd a legtöbb embert. Szerintem óriásit tévedsz abban hogy a legtöbb ember csak nem meri bevallani magának. Legalábbis én azért bízom benne hogy nem korlátolt ennyire a legtöbb ember. Mi a különbség a között hogy összejössz egy vakkal, vagy hogy pár hónap után balesetet szenved a kedvesed és már nem lesz többé egészséges? Mondjuk megvakul. Ott hagyod? Na most ne legyél álszent! Miért ne lehetne szeretni egy vak embert...

2011. júl. 5. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is őszinte leszek... fontos a pillantás, amikor a pároddal csak úgy vagytok, hogy egy szót sem szóltok, csak nézitek egymást...ez rettentően hiányozna. És.. mivel nő vagyok, szeretem a bókokat, egy világtalan ezt nem tudja megadni.

Teljesen más eset viszont, ha a párommal ne adj' Isten történne ilyen. Ő az életem, így semmi sem változna az érzéseimben iránta csak azért, mert nem látna.

21/L

2011. júl. 5. 12:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem randiznék vak fiúval. Barátilag ismerkednék, de egy kapcsolatban nekem fontos, hogy lásson, hogy tetszek neki külsőre is.
2011. júl. 5. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:

De nem is az volt a kérdés , hogy mellette maradnál , hogyha megvakulna . Mert arra igen a válaszom .

És nem , nem ismerem az emberek többségét , de ösztönösen mindenki egészséges párt keres magának .

2011. júl. 5. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
nem... bocsi
2011. júl. 5. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak a gerincével vannak problémái elég rendesen. Akkor is megvolt amikor megismertem, de nem tartott vissza. Pedig később biztos még több szenvedést fog neki okozni. Genetikai a dolog, úgyhogy ha gyerekünk lesz, ő is örökölheti. Szóval én randiznék egy vakkal simán ha bejön. Az meg hogy nem a külső szépségemet dícséri nem fog a földhöz vágni. Hallottam én már eleget hogy milyen szép vagyok, és mégis úgy átvertek aztán mint a sz.rt a palánkon. A hangomat hallja, az illatomat érzi, stb... Beszélni tud, bókolni nem csak úgy lehet hogy jaj de szép kék szeme van magának. De mindenki maga dönti el hogy ő mit tart fontosnak egy emberben. Én ilyen lúzer vagyok hogy már nem az éltet ki milyen gyönyörűnek tartja az arcom meg a testem.
2011. júl. 5. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!