Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak szórakozik velem? Most mit jelentek neki?
Szia!
Sajnos pont egy ilyen "kapcsolatba" keveredtem most bele. De te még jobban jártál, veled előre közölték, hogy mi a helyzet. Velem egy hónapnyi "járás" után (persze, akkor már mindenfélén túl voltunk) közölte, hogy nem akar komoly kapcsolatot, sőt több ilyen barátnője is van, akikkel összejár szórakozni. Persze eleinte nem gyanakodtam, mert nem csak a szexről szólt, sok közös programot csináltunk, sokat beszélgettünk. Én viszont sajnos beleszerettem és nem tudok elszakadni... :( Így még mindig egy vagyok a sok csaja közül és reménykedem, hogy ki tudok csikarni belőle valami érzelem félét.
Szóval azt ajánlom, hogy ha nem tudsz teljesen érzelemmentesen hozzáállni a dologhoz, akkor bele se kezdj, mert csak szenvedés lesz belőle!
Ma 10:18
Hogy hívják a srácot?:D Nekem is volt dolgom egy ilyennel, bár én erőt vettem magamon, nagyot, sikerült lepattintani. Vigyázni kell velük mert utána is nehezen kopik le. Időnként mindig bepróbálkozik.
10:18 vagyok :)
Szerintem elég sok van az efféléből... :S Remélem nekem is lesz elég erőm lassan, hogy otthagyjam. Csak kár, hogy olyan jó vele a szex :D Bár a nagyobb baj az, hogy minden más téren is összeillenénk, csak elmondása szerint ő képtelen az érzelmekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!