Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin megcsókolhatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin megcsókolhatom a fiút? Hogy? Mikor? Mire kell figyelnem? Van ötletetek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Inkább várd ki azt,amikor Ő megcsókol!
2009. márc. 28. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem muszáj megvárnod. Én már az első randin "lekaptam" a barátomat, és másfél éve vagyunk együtt :D bár az is lehet h ha én akkor nem csókolom meg, akkor pár hétig húzódott volna a dolog, h bátorságot merítsen... :)

Lehet h a te "alanyod" is kicsit visszahúzódobb :D azért szorítok!

17/L

2009. márc. 28. 18:42
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi^^ igyekszem!! de azért még írhattok!!
2009. márc. 28. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan csókold meg, pl. elköszönésnél, akkor egyáltalán nem fogja váratlanul érni :)
2009. márc. 28. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
figyi! Ha látod hogy tetszel neki vagy szívesen randizik veled(tehát tetszel neki) akkor nyugodtan csókold meg!!! mert sok-sok olyan pasi van (köztük én is) aki pl: nagyon megszeretné már csókolni a csajt, de nagyon beszari az ilyen "nagy" lépésekre és hidd el ilyenkor az csak jó ha a csaj csókolja meg!
2009. márc. 28. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok!

figyi ha tudod/látod hogy azért van/randizik veled , mert tetszel neki, vagy bejössz neki, vagy akar tőled valamit, vagy..... akkor legyél romantikus és MOSOLYOGJ és legyél boldog és időnként nézz a szemébe mélyen és...........de tudodmit inkább írd le hogy ez pontosan milyen randi lenne és akkor elmondok pár jó tanácsot!!! :) (ezt arra értem a randit hogy sétálni mentek vagy vacsoráztok vagy mozi vagy mi??)

Amúgy fiu vagyok ezért ha kell kérdezz nyugottan:D

2009. márc. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!