Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik a jobbik eset? Ha megkérdem a lányt hogy megcsókolhatom e, vagy ha letámadom?
Én mint hímnemű,hát nem tudom. Engem a volt barátnőm fogott és kérdés nélkül lesmárolt.
Erre csak egyet tudok mondani: Ki hogy szereti. :)
Valaki a hirtelen dolgokért van oda,valaki azért ha megkérdik, de szerintem a legjobb megoldás a "közeledés felé". Vagyis közel vagytok egymáshoz és jelzed neki hogy mire készülsz.Így nem éri váratlanul. Bár én legutóbb az exemet amikor búcsúztunk fogtam és hirtelenjében lekaptam,mert az volt a nagy kérdés,hogy hogyan búcsúzzunk el egymástól.
Hát így. :)
ne konkrétan rákérdezz, hogy megcsókolhatod-e, hanem pl. így:
"nagyon kíváncsi vagyok, hogyan csókolsz..."
és hajolj oda hozzá. ha nincs ellenére, lépni fog, elmosolyodik, közelebb hajol, ilyesmi
20Ł
Egy ősi indián történet következzék számodra.
Najó, nem. Elmesélem nálunk hogyan volt. Amíg rá nem mozdult a legjobb barátomra. :D És tényleg...
Na, lementünk egy közeli kocsmába. Átöleltem, simogattam, puszilgattam a nyakát stb. Majd elmondtam neki, hogy pár napja a buszmegállóban csak arra tudtam gondolni, hogy megakarom csókolni. Majd egyre több puszit adtam az ajkai köré. Egyszer csak a nyakamtól elindult szép lassan, sok érzelmes puszival, és egyszer csak az ajkaimnál kötött ki. Hát így történt. Jó volt. Arra emlékszem, hogy hazafelé vigyorogtam, mint aki talált volna 4 bélyeget.
17/F
egyik sem. beszélgessetek, és a megfelelő pillanatban hajolj közel, nézz a szemébe, és csókold meg ! ha bejössz neki, nem fog ellenkezni;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!