Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Melyik a jobbik eset?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a jobbik eset? Ha megkérdem a lányt hogy megcsókolhatom e, vagy ha letámadom?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
adja magát a helyzet:) az nagyon hülyén jönne ki, ha megkérdeznéd. de azért ne támadd le a csajt:D fokozatosan közeledj.
2010. dec. 29. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem támadj, azt üvöltve közben, hogy: "most meg foglak csókolni, te!..."
2010. dec. 29. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és tapasztalatból mondom hogy simán csókold meg. amikor randizgattam egy fiúval már nagyon vártam hogy megcsókoljon, meg tudtam hogy az a terve mert ilyen romantikus helyekre vitt meg ilyenek csak kicsit félénk volt, aztán egyszer a húszemeletes tetején mikor este bámultuk a város fényeit megkérdezte hogy megcsókolhat-e, hát esküszöm köpni nyelni nem tudtam, pedig én nem vagyok éppen félénk sőt már azt vártam mikor csókol meg de egy ilyen kérdésre egyszerűen nem lehet mit reagálni, számomra legalábbis kicsit kellemetlen volt vagyis inkább kínos. csókolj meg és kész. számomra blokkoló volt ez a kérdés. most mit tudna rá mondani?:D
2010. dec. 29. 15:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem teremts olyan kornyezetet, amibol a csaj erezheti,hogy igen, te meg akarod ot csokolni. De szerintem ne nyelves csokkal probalkozz eloszor. Csak egy sima szajrapusza. Majd utana kb eszreveheted, hogy a csaj akarja-e a tobbit vagy sem! Egyebkent, ha a csaj mosolyog, szivbol jott a dolog :)

17/L

2010. dec. 29. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

fiú - meg akarsz csókolni?

lány - most nem

fiú - nem hallottad mit mondtam?

lány - de, hallottam

fiú - és mit mondtam?

lány - meg akarsz csókolni?

fiú - MEG! *megcsókolja a lányt*

2010. dec. 29. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó ez nagyon nagy! :D Egyébként kérdező: Csak fokozatosan!
2010. dec. 29. 17:26
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. dec. 29. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne azt kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e. Ink. azt, hogy adhatok egy puszit? Arra ugyis igent mond. Olyankor megy a szájrapuszi, ha tetszik neki, nem utasít el, mehetsz bentebb, később lentebb, majd méglentebb és megint bentebb... :D
2010. dec. 29. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:

hat azert ne tamadd le:D:D:D

puszild meg a homlokat,vagy az arcat:)

es aztan,amikor ugy erzed,hogy johet a csok,akkor csokold meg:D

a lanyok tobbsege nem szereti,ha csak ugyni letamadjak oket:Dsztem

16/L

2010. dec. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!