Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevalljam a szomszédomnak h szeretem? L/14
Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást mert szomszédok vagyunk. Régen sokat beszélgettünk hülyültünk meg minden, de amióta 4.dikbe léptem azóta nem beszéltünk meg semmi elhidegültünk egymástól vagy nem tudom. Most 7.dikes vok és már jó ideje azt érzem hogy szerelmes vagyok belé. Szerintetek mit tegyek? Lécci válaszoljatok :)2011. júl. 2. 19:40
11/19 anonim válasza:
facebook, msn és találkozzatok :))
12/19 A kérdező kommentje:
Oké... mint hogyha ez olyan egyszerű lenne.... :S Am msnen meg face-n nem könnyű kihivni: h hát figyu gyereki hadd beszélgessünk egyet (amúgy gyébként mire gondoltál?? :O :D )
2011. júl. 5. 18:27
13/19 anonim válasza:
te 8-os leszel ő meg 10.es?:D
szted van esélyed nála?S:
14/19 anonim válasza:
Elsőnek fészen meg msn-en írkálj rá hogy miujs meg ilyenek...aztán ha már többet beszéltetek így említsd meg neki h. milyen furi h. szomszédok vagytok és alig beszéltek/taliztok....ha nem ellenkezik biztos akarja veled tartani a kapcsolatot (lehet csak barátilag) de úgyis észreveszed azt. Szerintem ne mondd el neki hogy szereted míg nem tudod h. ő mit érez...mégiscsak szomszéd, minden nap látod az ugy kicsit gáz ;) fel a fejjel lehet majd pár év mulva jösztök össze mert te 7.-es vagy ő 10.-es ilyenkor még sok az a 3 év...persze egyén függő de általában sok az még ilyenkor.
15/19 A kérdező kommentje:
ja lehet... egyébként ő 1995-ös én meg 97-es vagyok és ha úgy nézzük akk csak kettő év a korkülönbség:))
2011. júl. 5. 18:48
16/19 anonim válasza:
Vegyél neki 2 hónapos World of Warcraft előfizetést. Na attól a srác be fog ájulni.
17/19 A kérdező kommentje:
Hahaha :D naon vicces de azért kössz :)
2011. júl. 5. 18:54
18/19 anonim válasza:
14évesen nagyon jónak kell lenni ahhoz h egy idősebb srácot megfogj
szal csípd ki magad de rendesen
19/19 A kérdező kommentje:
Kössz az utcsónak a tippet :))
2011. júl. 6. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!