Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli értelmes fiúk! Hol lehet titeket megtalálni? Hova jártok szórakozni? Hol ismerkedtek lányokkal?
Figyelt kérdés
Olyan fiúk írjanak, akik nem skalpokat gyűjtenek, hanem a normális lányok érdeklik.2011. jún. 30. 20:12
31/33 anonim válasza:
Szórakozóhelyeken nem nagyon érdemes csávók 80% a bevan baszva és dugni indul oda szóóóval.
Elegáns helyek mondjuk én járok öltönyös club okba meg ilyenek.
18F
32/33 anonim válasza:
Szórakozóhelyen nem érdemes szerintem.
Én pl járok ilyen elegáns helyekre öltöny elegáns club.
18F
33/33 anonim válasza:
mióta írtam azóta írtatok vagy 2oldalt!
de közben rájöttem a kérdésedre vagyis megvan a tökéletes válasz:
-.-" sírnak a lányok a normális barát után a pasik a normális csajok után..ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!