Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 év körüli értelmes fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli értelmes fiúk! Hol lehet titeket megtalálni? Hova jártok szórakozni? Hol ismerkedtek lányokkal?

Figyelt kérdés
Olyan fiúk írjanak, akik nem skalpokat gyűjtenek, hanem a normális lányok érdeklik.
2011. jún. 30. 20:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kistehén koncerten!
2011. júl. 1. 04:56
 22/33 anonim ***** válasza:

Itt:D

Akár:)

Szóval, ha gondolod, írj:D

2011. júl. 1. 12:47
 23/33 anonim ***** válasza:
Egyedül kiskorúként viszont nem nagyon van értelme beülni egy pubba, nemde?:) Most jöhet az, hogy a tizenévesek ne a 20as pasikkal akarjanak kikezdeni, de mondom én: a korombeli fiúk legtöbbje tuctuc diszkóba jár, épp a keverőpult mögött dönt magába valamit, vagy dönt meg valakit.. És nem harapunk, higgyétek el:D Csak a megfelelő lányhoz kell odamenni :)
2011. júl. 1. 12:48
 24/33 anonim ***** válasza:

Szórakozni ritkán megyek, évente 2-3 alkalom.

Kondiba járok, dolgozok, otthon vagyok.

2011. júl. 1. 16:35
 25/33 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:15

Én már 21 éves vagyok és egyáltalán nem vettem SOHA észre,hogy egy lánynak egy parázsnyit is bejönnék,szoktam figyelni,ennyi idő után csak nem vagyok balszerencsés,hogy mindig olyanoknál figyelem meg,akiknek sose jönnék be.Ez nem véletlen,úgyhogy én már sz@rok az egészbe és nem is foglalkozom evvel.Biztos tök csúnya vagyok testileg meg az arcom is az ezek szerint.Soha egy mosoly,de még semleges arc sem,rám se néznek,úgyhogy ott egye meg őket a fene...

2011. júl. 1. 22:39
 26/33 anonim ***** válasza:
Kép esetleg? Már bocsánat, de a legrondább fiúknak is szokott lenni barátnőjük. Ha a saját önértékelésedet meg a béka segge alá süllyeszted, -ha igazad van ha nem-, meg fog látszani rajtad rendesen. Komolyan nem értem mi lelt titeket.. akkor adjátok fel örökre, ha nektek így jó. Én sem tetszettem eddig magamnak, kellett pár év ugyan, de sikerült változtatnom magamon külsőleg, és belsőleg egyaránt. De valóban, ez csak az én véleményem. Pár év múlva már ti is bánni fogjátok, hogy anno feladtátok. Lehet, hogy jönni fog még pár pofon az élettől, de szenvedés nélkül boldogság sincs.
2011. júl. 1. 23:22
 27/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:22

Az a baj, h a mai lányoknak az jön be, ha sz@rba sem veszik őket. Lehetsz akármilyen kedves, udvarias, odaadó, törődő, megbecsülheted bármennyire, max. barátnak kellesz nekik. Ha rongyként bánsz velük, na, akkor van nyert ügyed.

2011. júl. 2. 00:47
 28/33 anonim ***** válasza:

Nyugodtan általánosíts minden lányra, nagyon jól esik ám :)

Akkor ti meg legyetek egyből nagyképű, elzüllött macsó típusú pasik, akiknek csak a város k*rvái kellenek? Persze, ez így könnyen megy.

2011. júl. 2. 12:53
 29/33 anonim ***** válasza:
hát én csak ilyen pénzre hajtó csajokkal találkoztam,aki meg kedves meg tényleg nem a pénzt keresi,azok többnyire meg nem szépek pl túlságosan elhízottak v hasonló
2011. júl. 2. 18:12
 30/33 anonim ***** válasza:
Pedig már kezdtem magam egészen elfogadni.. vagy a tudtomon kívül a pénzre hajtok? Ez már sosem derül ki:D Amúgy ritka, az tény. Ki kell fogni. Hát, sok sikert nektek, a türelem rózsát terem.
2011. júl. 2. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!