Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli értelmes fiúk! Hol lehet titeket megtalálni? Hova jártok szórakozni? Hol ismerkedtek lányokkal?
Itt:D
Akár:)
Szóval, ha gondolod, írj:D
Szórakozni ritkán megyek, évente 2-3 alkalom.
Kondiba járok, dolgozok, otthon vagyok.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:15
Én már 21 éves vagyok és egyáltalán nem vettem SOHA észre,hogy egy lánynak egy parázsnyit is bejönnék,szoktam figyelni,ennyi idő után csak nem vagyok balszerencsés,hogy mindig olyanoknál figyelem meg,akiknek sose jönnék be.Ez nem véletlen,úgyhogy én már sz@rok az egészbe és nem is foglalkozom evvel.Biztos tök csúnya vagyok testileg meg az arcom is az ezek szerint.Soha egy mosoly,de még semleges arc sem,rám se néznek,úgyhogy ott egye meg őket a fene...
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:22
Az a baj, h a mai lányoknak az jön be, ha sz@rba sem veszik őket. Lehetsz akármilyen kedves, udvarias, odaadó, törődő, megbecsülheted bármennyire, max. barátnak kellesz nekik. Ha rongyként bánsz velük, na, akkor van nyert ügyed.
Nyugodtan általánosíts minden lányra, nagyon jól esik ám :)
Akkor ti meg legyetek egyből nagyképű, elzüllött macsó típusú pasik, akiknek csak a város k*rvái kellenek? Persze, ez így könnyen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!