Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 év körüli értelmes fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli értelmes fiúk! Hol lehet titeket megtalálni? Hova jártok szórakozni? Hol ismerkedtek lányokkal?

Figyelt kérdés
Olyan fiúk írjanak, akik nem skalpokat gyűjtenek, hanem a normális lányok érdeklik.
2011. jún. 30. 20:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szegeden a csillagban sok ilyen van
2011. jún. 30. 21:02
 12/33 anonim ***** válasza:

értelmes srácok azok akiket a barátnöiddel kinevetsz az utcán

ha tévedek elnézést kérek

2011. jún. 30. 21:31
 13/33 A kérdező kommentje:
21:31 nem vihogós liba vagyok, ha az lennék a bmw-s kigyúrt kretének érdekelnének... na jó nem általánosítok, csak mondom.
2011. jún. 30. 21:52
 14/33 anonim ***** válasza:

attól függ, mi az értelmes?

például egy ravasz, hiperintelligens gyilkos értelmesebb, mint egy jólnevelt, aranyos, kedves 90-es IQ-val rendelkező kockásinges srác.

2011. jún. 30. 21:59
 15/33 anonim ***** válasza:

ha normálist keresel akkor ne buliba mert ott már nehéz kiszúrni a normálist. Normális Fiúk akik normális csajt keresnek azok ugyan úgy keresik mint a normális lányok a normális fiúkat(én elmondhatom magamról hogy normális vagyok 19/F) ...az ilyen fiúk ráuntak a keresésre és csak néha mozdulnak ki városba egyéb helyekre stb...és az ilyen fiúkat fellehet ismerni(általában visszahúzódók)

én is ilyen vagyok nem várom el hogy a csaj lépjen de valami biztató jelnek örülnék amiből kiderül hogy esetleg a tetszés kölcsönös de még nem igen vettem észre:D :/

szóval ha néz egy pasi(úgy tűnik bejössz neki és nem a nyálát csurgatja) és tetszik nyugodtan mosolyogj rá örülni fog és esetleg felbátorodik és lépni fog!

19/F

2011. jún. 30. 22:15
 16/33 anonim ***** válasza:
20:46os, pont ez a baj. Szerintem simán kellhetnél te is a lányoknak! Amúgy kiváló kérdés, épp most akartam feltenni, de látom már nem kell:) Az a baj az ilyen beülős helyekkel, hogy ha nem társasággal mész akkor nem mész többnyire. Társasághoz meg egyedül senki sem megy oda. És milyen napszakban mentek? Este/délután? :)
2011. jún. 30. 23:33
 17/33 anonim válasza:
Engem speciel a kulturált pubokban találnál meg, vagy egyéb beülős beszélgetős helyen, nem pedig valamilyen "tuccogós" buliban. Ha egy pub-ban végig nézel egy fiú társaságon hidd el látszik melyikük az akit te keresel, keresd azt aki nem a középpontban ordítja a baromságokat viszont nem is kívülálló, na ő lesz az, aki az arany középutat járja.
2011. jún. 30. 23:55
 18/33 anonim ***** válasza:
ezt kérdezem én is, gyertek elő... :D
2011. júl. 1. 02:19
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem merünk, félünk tőletek lányok:D
2011. júl. 1. 02:23
 20/33 anonim ***** válasza:
3 kérdés, 3 válasz, sorrendben: legtöbbször otthon, koncertekre, sajnos nagyon sehol sem.
2011. júl. 1. 02:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!