Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjak barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

Szoval, nekem nemsok barátnőm volt és nemis vagyok jártas ebben a témában, igy nemtudom hogy hogyan közelítsek meg egy lányt, hogyan ismerjem meg, hogy keressek barátnőt, és most nem azért hogy most nagyon gyorsan kell, de azért már 16 évesen már jólenne lenne egy barátnőm!

és a gond még hogy ezáltal kicsit elis vagyok maradva, értem ez alatt hogy még csak 1szer smároltam, és hogy még szűz vagyok!

tudnátok nekem ebben segíteni?

2011. jún. 29. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ugyanez csak 15/l-ben
2011. jún. 29. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
msnen beszélj nagyon sok lánnyal mozdulj az összesre rá ... énis így csinálom , 15 éves vagyok , de áhh... itt a nyár találkozni akar az összes :D szívás ám :D aztán ha már megvannak , választasz ;) egyszerű mint az 1x1 :D
2011. jún. 29. 23:52
 3/11 WhiteLabel ***** válasza:
35%

B*zd meg.

Kapcsold ki a kib*szott gépedet, t*karodjál ki a kib*szott utcára, éljél, ne a monitorodat bámuld egész nap, és nagyobb esélyed lesz egy csajra.

2011. jún. 29. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

23:56

És mit csináljon az utcán? ........

2011. jún. 30. 00:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát csakhogy honnan szedjek msn cimeket?

utca?? Igen, és innen hogyan és mint tovább???

2011. jún. 30. 00:21
 6/11 anonim ***** válasza:

23:52 Én is ezt csináltam sokáig, semmi eredménnyel, mert olyan ronda vagyok, h egynek se kellettem.

Kérdező, a titok, h nézz ki jól, ez az egyetlen ami számít a csajoknak!

2011. jún. 30. 08:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Vagy ha nem is nézel ki jól, légy domináns, nézzenek fel rád az emberek, legyél népszerű...ilyesmik is vonzzák a nőket. Nehéz dolog, én is próbálok iylen lenni. Mondjuk voltak már barátnőim, de nekems e megy könnyen.

18/F

2011. jún. 30. 10:25
 8/11 anonim válasza:
én szerelmes vagyok egy lányba de nem vesz észre hogy szerelmes vagyok hogy kelcsem fel a figyelmét hogy szerelmes vagyok belé.
2011. jún. 30. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:

na b+ én meg egyszer se, de most lesz bnőm, ha belepusztulok is még 18. szülinapom (nyár vége) előtt, mindenképpen boldog leszek!!

f17

2011. júl. 1. 01:23
 10/11 anonim ***** válasza:
inkább a lényeg, hogy milyen lányt keresel.. hát egy szőkeplasztikcicának biztos valami izomagyúhelyesnapbarnítottcsiliviliverdás srác kell. próbálj a saját stílusodban keresgélni. amúgy meg ha jársz iskolába, akkor ott is nyugodtan megszólíthatod a lányokat, hidd el erre várnak :D csak magadnak tudsz segíteni, légy magabiztos (tudom, könnyű mondani, de tényleg ez a megoldás) sok sikert :D L/20
2011. júl. 7. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!