Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepróbálkozzak a barátnőjénél?
Megismerkedtem egy idegen lánnyal, beszélgettünk kérdeztem tőle hogy megismerkenhetnénk-e "közelebbről" azt mondta lehetünk barátok de semmi több mert van pasija. Én ezt elfogadtam beszélgettünk, bemutatott a barátnőjének is. Úgy érzem a barátnőjének bejövök meg végül is nekem is tetszik ő. A barátnőjével még egyszer sem beszélgettem csak szemeztünk meg mosolygott rám. szerintetek bepróbálkozzak a barátnőjénél vagy ne. Attól félek h. neki is van pasija és ő is kikosaraz. Az már vér ciki lenne. (16 évesek vagyunk)
Légyszi segítsetek köszi
PERSZE simán beszélgessetek járjatok
csak azt ne lássa rajtad hogy megakarod mindenképp dugni mert akkor azt hiszi majd hogy
lo nincs a szamár is jo
"csak azt ne lássa rajtad hogy megakarod mindenképp dugni mert akkor azt hiszi majd hogy
lo nincs a szamár is jo"
Ne lássa rajtad, mi úgyis tudjuk. Ő meg azért nem tudja, mert 16 éves :)
Egyébként necces ilyen kapcsolatba belemenni, mert az eredeti lány oltani fogja ne adj isten a barátnőjét ha esetleg össze is jönnétek. A "barátnők" képesek ilyesmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!