Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 vagyok, és szerintetek bepróbálkozzak 1 évvel idősebb csajoknál is?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 19:08
2/12 anonim válasza:
csak ha szeretnél, nem akarok én ilyen kötelezettségeket róni rád :D
3/12 anonim válasza:
simán :) nekem is volt nem egy nálam 1-2 évvel fiatalabb pasim
4/12 A kérdező kommentje:
Ilyen korba nem gáz a korkülönbség ? :D
2010. aug. 8. 19:24
5/12 anonim válasza:
Gáz a korkülönbség. Nem neked. Nekik. Nem fog sikerülni.
20/F
6/12 anonim válasza:
én meg 18 éves lány vagyok és 1 évvel fiatalabb fiúba vagyok szerelmesXD
De szerintem is a korkülönbség nem számít.
7/12 anonim válasza:
jártam már, de némelyik 17 éves normálisabban tud gondolkozni mint 1-2 ével idősebbek a kor nem számít igazán
8/12 anonim válasza:
És nálam gáz? 12f és a lány 14 :( másfél év van köztünk
9/12 anonim válasza:
Ha elég érett vagy akkor mért ne? Én is egy majdnem egy évvel fiatalabb sráccal járok, és szeretem:) 18L-17F
10/12 anonim válasza:
...khmm hát azért megnézném hogy néznek ki azok a csajok akik tinik és a fiatalabb pasikkal járnak (inkább) <<<következtetek: "csak legyen már végre valaki" címszó alatt szerintem Ti csúnyák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!