Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek netes társkeresőkö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek netes társkeresőkön össze lehet szedni jó csajokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 01:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Igen lehet, tucatszámra ...

"Amire számítani lehet mind a majdani vagy már létező gyereki apját keresi."

Ez hülyeség, csak ugyanannyira, mint a való életben is. (De pl. ez ellen is lehet védekezni, ha valaki fél tőle; én 40 év felett ismerkedek és ott már nem játszik gyerek :-P )

A netes társkeresés egyébként ugyanolyan, mint az élő ismerkedés, egyszerűen csak egy másfajta kommunikációs csatornán indul.

2011. jún. 29. 10:51
 12/43 anonim ***** válasza:

Ja. Adjál bele mindent, írd le milyen egyedei vagy, milyen jó a humorod, stb.

Írjál oldalakat.

Majd kb. az ötvenedik "nincs válasz"-nál elgondolkodsz rajta, hogy inkább a fényképészre kellett volna bízni a profilképed készítését, nem a haverra.

34/F

2011. jún. 29. 10:53
 13/43 anonim ***** válasza:
Ja és első párt nem ott találsz .
2011. jún. 29. 11:36
 14/43 anonim ***** válasza:
Mindíg magadat add, szerintem ez az egyik legfontosabb. Aki téged keres, úgyis megtalál, vagy így, vagy úgy. Persze ez fordítva is így van, te is megtalálod ha épp nem ő téged. Csak idő kérdése
2011. jún. 29. 11:38
 15/43 anonim ***** válasza:

"Majd kb. az ötvenedik "nincs válasz"-nál elgondolkodsz rajta, hogy inkább a fényképészre kellett volna bízni a profilképed készítését, nem a haverra."

És 50 nincs válasz az gáz?

2 éves aktív társkeresőzés során (több oldalon párhuzamosan) több mint 400 ismerkedési kísérlet alapján a statisztika: 30% válaszol és 10% akivel meg lehet ismerkedni élőben is.

Azaz ha napi 1-2 levelet küldesz, akkor havi 1-2 csajjal összejöhetsz.

Persze ennek feltétele a rendes kitöltött reg lap, normális hangvétel, esetleg az oldal fórumainak kulturált használata, ilyesmik ...

2011. jún. 29. 11:43
 16/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a www.paratlan.hu-n vagyok fenn:-). És nem, nekem van türelmem körbenézni, beállítom a keresőben hány éves legyen, hovavalósi... Csak ez a két szempont fontos nekem. Általában van, amikor én írok a fiúknak, mert sokan nézegetik az adatlapom, de írni nem szoktak. Ha külsőre bejön, akkor írok neki, és később leszűröm, milyen. Ne ítéld el őket rögtön, lehet egyébként aranyos, akit unszimpatikusnak nézel:-). Amúgy a paratlan.hu ingyenes teljesen, érdemes megnézned:-)

2011. jún. 29. 15:06
 17/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: köszi a választ. Ez tényleg szimpatikusnak tűnik. Azt hiszem fogok reggelni. Ki tudja, még az is lehet, hogy rád írok ;)
2011. jún. 29. 22:20
 18/43 anonim ***** válasza:
Hát, hajrá, ha megtalálsz:P
2011. jún. 30. 05:31
 19/43 anonim ***** válasza:

Ha szépség és más külső, és kedvesség és más belső tulajdonságok alapján össze állítasz egy rangsor.

Akkor jó ha tudod. Hogy vagy bár mely más társkeresőn, csak minimum 2-3, de inkább több ponttal három a felsorolt kategóriában rosszabbak lesznek, mint akikkel életben összejöhetnél.

szépség -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v

más külső tulajdonságok -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v

kedvesség -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v

más belső tulajdonságok -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v

És csak egyik sorban lesz/lehet plusz.

2011. júl. 1. 00:37
 20/43 A kérdező kommentje:
Kösz a választ kedves előző! Nem kicsit komoly! Átnéztem egy csomó társkereső oldalt , de egy szép lányt sem láttam. Nem tudom, vajon az én szememmel van a gond ? Nyugtassatok meg, hogy ige, és linkeljen már be vki egy szép lányt... Köszi
2011. júl. 1. 01:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!