Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek netes társkeresőkön össze lehet szedni jó csajokat?
Igen lehet, tucatszámra ...
"Amire számítani lehet mind a majdani vagy már létező gyereki apját keresi."
Ez hülyeség, csak ugyanannyira, mint a való életben is. (De pl. ez ellen is lehet védekezni, ha valaki fél tőle; én 40 év felett ismerkedek és ott már nem játszik gyerek :-P )
A netes társkeresés egyébként ugyanolyan, mint az élő ismerkedés, egyszerűen csak egy másfajta kommunikációs csatornán indul.
Ja. Adjál bele mindent, írd le milyen egyedei vagy, milyen jó a humorod, stb.
Írjál oldalakat.
Majd kb. az ötvenedik "nincs válasz"-nál elgondolkodsz rajta, hogy inkább a fényképészre kellett volna bízni a profilképed készítését, nem a haverra.
34/F
"Majd kb. az ötvenedik "nincs válasz"-nál elgondolkodsz rajta, hogy inkább a fényképészre kellett volna bízni a profilképed készítését, nem a haverra."
És 50 nincs válasz az gáz?
2 éves aktív társkeresőzés során (több oldalon párhuzamosan) több mint 400 ismerkedési kísérlet alapján a statisztika: 30% válaszol és 10% akivel meg lehet ismerkedni élőben is.
Azaz ha napi 1-2 levelet küldesz, akkor havi 1-2 csajjal összejöhetsz.
Persze ennek feltétele a rendes kitöltött reg lap, normális hangvétel, esetleg az oldal fórumainak kulturált használata, ilyesmik ...
Szia!
Én a www.paratlan.hu-n vagyok fenn:-). És nem, nekem van türelmem körbenézni, beállítom a keresőben hány éves legyen, hovavalósi... Csak ez a két szempont fontos nekem. Általában van, amikor én írok a fiúknak, mert sokan nézegetik az adatlapom, de írni nem szoktak. Ha külsőre bejön, akkor írok neki, és később leszűröm, milyen. Ne ítéld el őket rögtön, lehet egyébként aranyos, akit unszimpatikusnak nézel:-). Amúgy a paratlan.hu ingyenes teljesen, érdemes megnézned:-)
Ha szépség és más külső, és kedvesség és más belső tulajdonságok alapján össze állítasz egy rangsor.
Akkor jó ha tudod. Hogy vagy bár mely más társkeresőn, csak minimum 2-3, de inkább több ponttal három a felsorolt kategóriában rosszabbak lesznek, mint akikkel életben összejöhetnél.
szépség -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v
más külső tulajdonságok -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v
kedvesség -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v
más belső tulajdonságok -3 v. -4 v. -5 v. -6 v. -7 v. -8 v. -9 v
És csak egyik sorban lesz/lehet plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!