Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első csókod?
Figyelt kérdés
Hány évesen csókolóztál először? Hanyadik randin volt? Hogy történt? Számítottál rá?2011. jún. 28. 10:37
1/21 anonim válasza:
Eddig csak szexkapcsolat alkalmával csóókolóztam. Holnap végre azzal akivel szerelmes vagyok :)
18F
2/21 Timpike válasza:
16 évesen, . randi,nem számítottam rá, a cukiban voltunk mentünk ki, hogy lassan haza kísér és a vonatra várva meg csókolt:)
22/L
4/21 anonim válasza:
Nekem sajnos meg nem volt meg:(
De nem kestem le semmirol, egyszer hatha meglessz, mikor nem szamitok ra;)
14/F
5/21 anonim válasza:
még nem volt meg. eddig szerelmes is csak egyszer, 12 évesen voltam. azóta sem. 15/L
6/21 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:50
Jaj, ez olyan cukii! :) Remlem, velem is valami hasonlo fog tortenni! :) 17/l
7/21 anonim válasza:
18 évesen, első randin, én még nem akartam, de megtörtént.
8/21 anonim válasza:
Itt szörnyülködök, hogy milyen korán kezdik egyesek, aztán utánagondolva én sem voltam még 15 éves.A vonaton történt...
(33 éves nő)a lányt már nem volt pofám odaírni :)))))))))))
9/21 anonim válasza:
14 évesen volt :) de nem volt valami jó... mert nem szerettem a fiút akivel történt, utána egy évig nem is csókolóztam senkivel...de a 2. ezerszer jobb volt :) (és ez mindenre igaz...:D)
10/21 anonim válasza:
14 évesen történt már több mint 3 éve az első és egyben jelenlegi barátommal :) Nem tudom megmondnai hanyadik randin volt, mert én nagyon sokáig kérettem magam, mivel fiatalnak éreztem még magam egy kapcsolathoz és hát az igazat megvallva azis voltam. Kb. fél évig udvarolt nekem és meglett a gyümölcse. Fantasztikus volt és azóta is imádjuk egymást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!