Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mi a véleményetek a húsosabb lányokról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy tetszik-e nektek a széles csípő, picit nagyobb fenék,vastag comb stb.. :))
2011. jún. 26. 22:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Utolsónak mondanám, hogy igen igazad van, tényleg nagyobbak az elvárások egy férfitól, de sokszor egy lánynak is sokat kell tennie az alakjáért...Amúgy szerintetek a férfiak többségének a vékonyabb, vagy a húsosabb lányok tetszenek ??
2011. jún. 26. 23:58
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Én kimondotta a húsosabb lányokat keresem, pedig a kinézetem alapján szinte bárkit megkaphatnék (és most nem nagyképűségből mondom)
2011. jún. 27. 01:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim szerint inkább a vékonyak, azt tippelném, hogy kb. 25% a vékonyakat szereti, de nem kevés jó megjelenésű fiú a húsosabbakra bukik. Szóval így sem úgy sem maradsz egyedül.
2011. jún. 27. 01:21
 14/26 A kérdező kommentje:
Te aki szinte bárkit megkaphatnál, küldenél egy képet magadról ? Kíváncsi vagyok rád, küldök én is magamról. A másik válaszolónak meg köszönöm a választ.:))
2011. jún. 27. 01:31
 15/26 anonim ***** válasza:
50%

az én tapasztalataim azt mutatják, hogy a vékonyaknak van pasijuk, a húsosabbaknak nincs. ez a szomorú igazság.

18/L

2011. jún. 27. 01:49
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

EZ a nő szerinted húsos???

Akkor neked elég komoly testképzavarod van! Itt egy gramm fölösleges zsír sincs! Egy nőnek alapból kell valamennyi zsír, hogy a szervezete egyáltalán elindítson egy peteérési ciklust!

Ha akadozik a ciklusod, az valószínűleg azért van, mert a szervezeted már a túlélésre összpontosít.

Szerintem azonnal menj el egy orvoshoz, hogy javasoljon neked megfelelő étrendet.

2011. jún. 27. 03:27
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az a test, amit belinkeltél csupán arról árulkodik, hogy a birtoklója nem sokat sportol... Nekem az atletikus alkatú és csakis az atletikus, vagy más néven sportos alkatú lányok jönnek be. De én is ilyen vagyok, szóval lehet ez az elvárásom. Se a csontos, se a duci nem nyerő nálam... de hát ilyen az ízlésem, ez van...
2011. jún. 27. 11:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az a test, amit belinkeltél csupán arról árulkodik, hogy a birtoklója nem sokat sportol... Nekem az atletikus alkatú és csakis az atletikus, vagy más néven sportos alkatú lányok jönnek be. De én is ilyen vagyok, szóval lehet ez az elvárásom. Se a csontos, se a duci nem nyerő nálam... de hát ilyen az ízlésem, ez van... 18/f
2011. jún. 27. 11:18
 19/26 A kérdező kommentje:
Hát én az olyan nőket értem a húsos alatt, mint amilyet belinkeltem, van combja, csípője stb...de azért köszi a válaszokat.:)
2011. jún. 27. 14:42
 20/26 anonim ***** válasza:
uff.. én a pasiknál úgy avgyok, hogy ne legyen kövér de ne is legyen nálam soványabb xD nem tudom, de én kellemetlenül érezném magam a strandon, hogy a barátom vékonyabb nálam vagy nem tudom :/ persze be is jön némelyik de én jobb szeretem fiúknál, ha van egy kis pocijuk ;)
2011. jún. 28. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!