Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérdezzem meg, hogy eljön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzem meg, hogy eljön találkozna e?

Figyelt kérdés

Nővérem bemutatott egy lánynak munkahelyén. Nagyon tetszik nekem, úgy hallottam vissza, hogy én is tetszem neki. Egy gond van, van barátja, szerintetek merjek kezdeményezni, vagy hagyjam?

(összefutottam vele egy boltban, másnap boldogan mesélte tesómnak)

20F ő 23l

2011. jún. 26. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:

hát ha elhívod teázni akkor abból mi baj lhet ha teáztok??

meg lhet nem jó a kapcsolata és másra vágyik, szval lhet h szakít miattad a mostani barátjával de lhet h később veled is ezt csinálja szóval óvatosan. hívd el és lesz ami lesz. ha úgy érzed akkor meg ér 1 próbát

2011. jún. 26. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Beszélgetni lehet vele, de ha tényleg komolyan gondolja, előbb szakítson és csak utána ismerkedjetek komolyabban.

Gondolom, neked sem esne jól hasonló helyzetben, ha félrekacsintgatna.

2011. jún. 27. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!