Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves fiú vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves fiú vagyok és még nem csokoloztam egy csajjal se, normális ez?

Figyelt kérdés
...még barátnőm se volt
2009. márc. 25. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

igen normális...tudod nem is kell sietni evvel van egy jó zene talán megérted a lényeget...

http://www.youtube.com/watch?v=iI7Ghjfx2J8

szóval nem kelkl sietni ráérsz még...

2009. márc. 25. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, de ahányszor ezt a kérdést láttam már csak az n. hatvánnyal lehetne kifejezni.
2009. márc. 25. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális igen. Nyugi! Én 18 évesen csókolóztam először, és teljesen normális vagyok. Mondjuk életem legszebb emléke marad örökre. Szóval nem maradtál le semmiről. Majd jön a szerelem, lesz barátnőd, meglesz az első csók is.

19/L

2009. márc. 25. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy normális dolog.Bár valamelyik fú már 13 évesen csókolózik és már vagy 10 barátnője volt[ismerek iylent].De hát ez normális.Valaki 20 évesen nem csókolózott.Majd eljön az igazi.Ne izgulj
2009. márc. 25. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyugi csak eddig nem volt szerencséd.Amúgy ha nagyon csókolózni akarsz és nem vagy olyan típus aki nagy dolgot tulajdonít ennek,akkor menj el egy házibuliba.Ot legalább 80%,h összejön.(csak {írd kivárni,míg eleget ittak a csajok)

Sajnos én olyan vagyok aki nagy dolognak tulajdonítja,ezért itt vok lassank 17 leszek és még én sem csókolóztam,bár eddig sajnos nem is volt rá lehetőségem.

És miélőtt lepontoznának mert azt mondtam,h meg kell várni míg a csajok isznak,sajnos ez az igazság.Ha isznak a lányok máris van egy okuk,h olyat tegyenek amit amúgy elitélnének a "többiek".Pl. csókolózni egy idegen sráccal és még ringyónak sem hívják majd őket hisznek "ők csak ittak,ezért tették".

2009. márc. 26. 16:35
 6/7 anonim válasza:

Szerintem ebben nincs semmi "természettfölötti".

Nincs semmi baj azzal ,hogy még nem csókolóztál 15 éves korodra egy lánnyal sem.Még nem vagy lekésve semmiről.

A lányok megvárnak és lesz belőlük még annyi ,hogy még rájuk is fogsz unni.Szóval nem kell elkeseredni.

Mindent bele!

Tudom a srácok ilyenkor már nagyban nyomják hetente másik csaj és kicsit lemaradva érezheted magad!De ez nem igy van!Lehet,hogy Neked késöbb lesz meg az első csókélmény de ez annál jobb lesz.

Remélem sikerült jó kedvre deríteni.

üdvözlettel:remkolyok

2009. márc. 26. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

normális.

az én elsö barátom is 15 volt, én akkor 13 voltam.

És énis neki a legelső.

Velem smárolt és feküdt le elöször.

2009. márc. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!