Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden lánynak csak barátnak vagyok jó?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 15:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha átlagosan nézel ki, akkor nem kellesz az átlagos kinézetű lányoknak, legfeljebb a csúnyáknak. Ha csúnya vagy, akkor pedig még nekik se.
2011. jún. 24. 19:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Olyan nem létezik, hogy átlagos. Engem mindenki kiröhög az ízlésem miatt, pedig szerintem fantasztikus jól néznek ki azok a férfiak, akiket kiszemelek.

A 66%-osra meg ne hallgass,minden kérdésre beírja ezt a választ, nem kell vele foglalkozni,nem igaz, amit mond.

2011. jún. 24. 20:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Előző, tény h az ízlések különbözőek, de egy bűn ronda pasi neked se kéne, ezt bármibe lefogadnám!
2011. jún. 24. 20:10
 24/26 anonim válasza:

"nem a diszkóp*csáknál próbálkozok, akiknek csak a bunkó paraszt jön be, hanem tényleg a rendes lányoknál"

hiába... minden lánynak kell bunkozni, flegmázni...

először elérhetőnek majd elérhetetlenek tűnni...

ami nem lehet a tiéd mindig az kell neked ez a kerszted a sorsod ami hajt ...zene számokban sok igazság van

de ha meg kaptad már nem érdekel ott lapul a szemét dombon majd...

merre valosi vagy ha vasmegyei beszervezek néhány csajt neked :D

2011. jún. 24. 20:10
 25/26 anonim válasza:
Én egy olyan típus vagyok aki kedves túlságosan is és ugyan ezt mondják a nők randi után Muszáj bunkónak lenni (De az nem telenél szerintem és úgyis kiderülne egy idő után és dobna a csaj velem eztörtént) Szóval admagadat mert csak rosszabb lesz ha ott hagy:S
2011. jún. 25. 00:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a lányok választanak. Én is "csak" barátnak vagyok jó minden nőnél. (Millióan mondták már nekem is.) Ez valahol megalázó, mert aztán meg "elfelejtenek". Magyarul azt jelenti, hogy nem kívánatos vagy számukra, csak nem merik bevallani. Van benne tapasztalatom. Nagyon kevesen vannak, akik valóban szeretnének barátkozni veled(100 ból 1)tehát veheted nemnek, ha pedzegetik a barátság tényét, különben csalódni fogsz bennük még barátként is. Tudom, hogy most lesz egy pár negatív hozzászólás meg szavazat, de tapasztalatból beszélek. 43/f.
2012. szept. 23. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!