Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden lánynak csak barátnak vagyok jó?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 15:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

meint en 23f.... nagyabol 3 dolog kozul valaszthatunk en es sors tarsaim .... a)bunko vagy ramenos allat

b ) kedves jo barat c) semmi ebbe a harom ketegoriaba lehet beilleszkedni masra nem sok lehetoseg van :( , hogy miert az meg mostse ertem.........

2011. jún. 24. 16:25
 12/26 anonim válasza:

Azért mert a lányok nem úgy vannak mint a fiuk többsége... rendkívül sok oldalról próbáltam én is ezt megközelíteni mire rájöttem passzivitás és gyenge szintű bunkoság hanyagolhatatlan ...ha csak kedves vagy aranyos és mindenre bólogatsz mint az a kutya a kocsiba... esélyed nincs! kell valami,valami amitől érdekes lehetsz... és érdeklödik utánad valami legyél a szemébe ne csak kellemes beszélgető társ.....(17/f)

most mondta nekem is ezt egy lány...de ha beleszeretsz abba akire hajtasz ezeket a dolgokat nehéz észerűen csinálni én sem tudtam és tudom..mindig) :/

2011. jún. 24. 16:42
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos vannak született lúzerek is.
2011. jún. 24. 16:46
 14/26 anonim ***** válasza:

"Pl. megfognám a kezét, második randin. Aztán jön, hogy "én most nem vágyom kapcsolatra", "mást szeretek", "nagyon szeretlek, de csak mint barát", stb."

Rögtön az elsőn kellene. Nem nyomulás, csak egyértelművé teszed vele a helyzetet. Ha meg tiltakozik, akkor már eleve halott ügy.

2011. jún. 24. 16:48
 15/26 A kérdező kommentje:
26 vagyok, pedig nem a diszkóp*csáknál próbálkozok, akiknek csak a bunkó paraszt jön be, hanem tényleg a rendes lányoknál.
2011. jún. 24. 17:14
 16/26 anonim ***** válasza:
48%
A rendes lányoknak se kellesz, ha külsőre nem jössz be nekik.
2011. jún. 24. 17:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki jól, és/vagy nem viselkedsz férfiasan (érezze a csaj hogy meg akarod kúrni, ne haverkodni akarj vele)
2011. jún. 24. 17:40
 18/26 ✮ʝօк&# válasza:
Az a lényeg, hogy tudd mi benned a jó(mármint férfiban pl.: izmos vagy, humoros vagy,jóképű vagy,szépeket tudsz mondani)és akkor villants amikor a helyzet kívánja :) poénkodj először és ha megtetszettél neki, akkor jöhetnek a komolyabb akciók :) mintpéldául egy bók :)...ha neked kapcsolat kell akkor sztem így csináld, hameg csak kúrni akarsz akkor itasd le a kiszemeltet és Bumm :) Legyél tisztába az erősségeiddel, amég nem ismer igazán addig ne mutasd meg neki hogy miben vagy szar! hadd higgye el, hogy te vagy a tökéletes! Remélem segítettem ,ha csak kicsit is :)
2011. jún. 24. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, általában max.barátságra kellek egy lánynak. Az az oka,hogy nem vagyok jóképű,ebből kiindulva nem is lesz barátnőm soha.
2011. jún. 24. 18:26
 20/26 A kérdező kommentje:
Tudom mi a jó bennem, és használom is (pl. humor). Tényleg az lehet hogy csúnya vagyok. Pedig nem szupermodelleknél próbálkozok, teljesen átlagos kinézetűeknél. Mert gondolom (gondoltam, eddig) én is kb átlagos kinézetű vagyok.
2011. jún. 24. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!