Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérné a kezed egy olyan pasi, akinek akkor éppen nincs állása, igent mondanál?
azért a lánykérés nem úgy van, hogy "szia, leszel a feleségem, Józsi vagyok", tehát tudom, hogy eleve egy éhetetlen lúzer, vagy pont most így jött ki a lépés. előbbi esetben természetesen nem, utóbbiban lehet.
különben sem a cash számít, hanem a vagyon ill. potenciál (nem szexuális értelemben), de ezt úgysem érted, arra van kihegyezve az egész, hogy "na, a nőknek csak a pénz számít".
29/N
Szerintem, ha valaki élhetetlen lúzer akkor eleve nem jutsz el vele a leánykérésig.
12:06-nak szerintem igaza van. Nem egy kapcsolat, házasság ér véget azért, mert a pasi tönkre megy anyagilag. És azért jól jellemzi a nőket ez a mentalitás, hogy minden jó, amig jó, de roszból már nem kérnek. Elég szomorú.
Én igent mondtam.
A szitu: összejöttünk, dolgozott, majd 1 hónap múlva kirúgták. 3 hónapig munkanélküli volt, de együtt éltünk. Nem egy lusta fajta, kereste a munkát, csomó önéletrajzot beadott sok helyre. És pont ebben az idöszakban kérte meg a kezem, igen-t mondtam, következö hónapban lett állása:))) azóta a férjem, szóval hivatalossá tettük a jegyességet:)
Semmit nem jelent ha adott idöszakban nincs munkája. Az már igen, ha évek óta nincs, mert az lehetetlen, hogy semmit nem talál. Olyan 1 év a maximum ami elfogadható szerintem.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!