Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérné a kezed egy olyan pasi, akinek akkor éppen nincs állása, igent mondanál?
Nem, mert férfi vagyok és magyarországon törvénybeütköző a melegházasság. Amúgy se vagyok homár.
24/F
Ez azért szerintem kicsit bonyolultabb...
Attól függ hogy mióta vagytok együtt, mert gondolom a házasság csak akkor jöhet szóba ha már együtt éltek!!!
Mert együtt élés nélkül az egész csak színház...
Szóval mióta éltek együtt, miért munkanélküli...
Mert pl. ha az én páromnak nem lenne munkája és nem a saját hibájából persze, hogy igent mondok neki mert nem véletlenül élek vele...
Szóval ha nem éltek együtt akkor inkább azt próbálgassátok gyűrű helyett, mert az sok meglepetést tartogathat... 24/L
Első: Észlény. Szerintem logikus, hogy nőknek szól a kérdés!
Második: Nem mondtam, hogy nem volt és nem is lesz munkája, viszont lehet, hogy abban az egy hétben kéri meg a kezed, amikor éppen munkanélkül maradt. Szóval ennyit arról, hogy a nőknek nem szzámit a pénz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!