Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ehhez mit szoltok?
neked csúny a asrác, de nyilván nem neki.
Szerintem asértetség beszél belőled. Fiatal vagy még, nem hiszem, hogy ezen ki kéne akadnod.
tudod egy kapcsolatot két ember alkot. van mind a kettőnek 50%-a és azt csinálnak vele amit akarnak. a másik fél pedig el kel fogadja.
Ebben az estben ő nem kívánta odaadni veled megosztani az 50%-át. neked nem nagyon marad más, mint megérteni, és keresni egy új párt.
És úgy tiszta, ha nem bírálod, mert jár neki ez a döntés.
Ha majd te hagysz ott valakit, akkor téged is kérjenek számon fordított esetben??
Szerintem elöbb gondolkodj, majd utána dühöngj.
az már igaz :) köszönöm.
de mindig azt mondta a lány nekem,hogy nem jövök be neki.
nem a dühtöl vagyok ilyen,hanem ha már lecserél egy másikra ne egy ilyenre cseréljen le.nagyon szeretem !!:(
Pedig így nekem úgy tünik, hogy mérges, dühös vagy mert dobott. És te szereted, ezért nem ezt akartad. így nehezen akarod elengedni, és hibáztatni akarod.
Ez az alapelv pszichológiai szempontból szerintem.
És azt felesleges említened, hogy ne ilyenre cseréljen le. mert nem neked választ barátot, hanem magának, és lehet neki sem olyan szuper pasi, de a nők nem mindig a külsőre adnak. Van, hogy fontosabb a belső.
Így szerintem számodra teljesen mindegy már, hogy kivel jött össze. ezzel már nem kellene foglalkoznod. Próbálj túllépni rajta és keress mást.
Mi is ezt tettük...én is átéltem már párszor, hidd el utólag majd másként gondolod te is, vagy eszedbe sem fog jutni a sokadik barátnő után, vagy egy boldog párkapcsolatban. :-)
Szívesen! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!