Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na ehhez mit szoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ehhez mit szoltok?

Figyelt kérdés
A volt szerelmem engem ott hagyott,mert kisgyerek voltam neki ezt ne kérdezétek,hogy értem szó szerint kell ezt érteni na m1.Azota kondizok meg minden lényegtelen.Reggel néztem a képeit és látszik,hogy egy sráccal már kezd alakuloban lenni valami.A srác ocsmány gülüszemü halonlo mint sp,de mégsem az.az a léyneg ocsmány hozzám képest.én egy átlagos srás vagyok amiota kondizok mondták sokkal jobbképübb lettem.és egy ilyen srácra lecserélt a csaj egy ocsmányra.2 évig udvaroltam neki.sok kommentet kérek !!! nem bitrom .kinomba röhögök xDxDxD
2011. jún. 24. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem minden a külső?
2011. jún. 24. 10:56
 2/11 A kérdező kommentje:
én tiszta szivemböl szerettem.ezt ö is tudja.belülröl romantikus vagyok elhieted.haljak meg ha nem:)
2011. jún. 24. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Megtetszett neki valaki és összejönnek...szerintem erre számíthattál, hogy előbb-utóbb így lesz. Szerintem ha jó pasi lenne, akkor is problémád lenne vele, hogy miért pont ő, mert szereted a lányt.
2011. jún. 24. 11:04
 4/11 A kérdező kommentje:
nem arrol van szó.a srác ocsmány gülüszemü ennyi xD
2011. jún. 24. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:

neked csúny a asrác, de nyilván nem neki.

Szerintem asértetség beszél belőled. Fiatal vagy még, nem hiszem, hogy ezen ki kéne akadnod.

tudod egy kapcsolatot két ember alkot. van mind a kettőnek 50%-a és azt csinálnak vele amit akarnak. a másik fél pedig el kel fogadja.

Ebben az estben ő nem kívánta odaadni veled megosztani az 50%-át. neked nem nagyon marad más, mint megérteni, és keresni egy új párt.

És úgy tiszta, ha nem bírálod, mert jár neki ez a döntés.

Ha majd te hagysz ott valakit, akkor téged is kérjenek számon fordított esetben??

Szerintem elöbb gondolkodj, majd utána dühöngj.

2011. jún. 24. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért melóban kicsit kapkodtam...
2011. jún. 24. 11:37
 7/11 A kérdező kommentje:

az már igaz :) köszönöm.

de mindig azt mondta a lány nekem,hogy nem jövök be neki.

nem a dühtöl vagyok ilyen,hanem ha már lecserél egy másikra ne egy ilyenre cseréljen le.nagyon szeretem !!:(

2011. jún. 24. 11:46
 8/11 A kérdező kommentje:
amikor találkoztam vele azt mondta jol nézek ki.:) hm...
2011. jún. 24. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Pedig így nekem úgy tünik, hogy mérges, dühös vagy mert dobott. És te szereted, ezért nem ezt akartad. így nehezen akarod elengedni, és hibáztatni akarod.

Ez az alapelv pszichológiai szempontból szerintem.

És azt felesleges említened, hogy ne ilyenre cseréljen le. mert nem neked választ barátot, hanem magának, és lehet neki sem olyan szuper pasi, de a nők nem mindig a külsőre adnak. Van, hogy fontosabb a belső.

Így szerintem számodra teljesen mindegy már, hogy kivel jött össze. ezzel már nem kellene foglalkoznod. Próbálj túllépni rajta és keress mást.

Mi is ezt tettük...én is átéltem már párszor, hidd el utólag majd másként gondolod te is, vagy eszedbe sem fog jutni a sokadik barátnő után, vagy egy boldog párkapcsolatban. :-)

Szívesen! :-)

2011. jún. 24. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
ő nem tart téged olyan szépnek, mint te magadat
2011. jún. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!