Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a felszines világhoz?
Nem basztatás képpen de rosszkor születtél rossz helyen.
2011. ápr. 13. 14:34
Isten hozott a világunkban.
Én úgy vagyok, ha akkor se kellettem akkor ne is kelljek. Nem érdekelnek. Akik meg mellettem voltak azok igazi barátok és nem cserélem le őket soha.
El kell, hogy keserítselek, az utóbbi esetben sem változik sok minden. Azoknak, akiknek szegényen nem kellesz, nem fogsz gazdagon sem, maximum a pénzed, ami miatt hajlandóak egy darabig elviselni. :( Igen, elhiszem, hogy sok anyagias ember van a mai világban, főleg a fiatalok között, bár sok idősebb sem kivétel, de vannak másmilyenek is.
Vannak olyan pasik, akik nem gazdagok, mégis van párjuk és nem is a legutolsó csúnyaság, aki másnak nem kellene.
2011. ápr. 13. 14:38
14:38 annyival kiegészítem, hogy ha ismerte előtte is. Mert ha csak akkor ismeri meg mikor már gazdag akkor amiatt lehet belé szerelmes. Mert lehet, hogy nem a pénze miatt kell neki, hanem ő maga is olyan rétegben van és nem akar lemenni arra a szintre. Sok dologtól függhet, de nagy része tényleg csak a pénz miatt.
2011. ápr. 13. 14:42
Nem tudom, hogy vagy, de amikor dolgozom, nagyon ócska munkás ruhában járok, és nem keresek rosszul vele, mégis van, hogy a megrendelő lánya kacérkodik velem. Amúgy meg szoktam felvenni normális ruhákat és színházba is szeretek menni, meg van diplomám is. Nem tudom, de szerintem a kisugárzáson múlik minden, azon, hogy mennyire vagy magabiztos. Ha az lennél, és nem lennének önértékelési zavaraid, szerintem bárhogy öltözöl megnéznének maguknak a lányok.
2011. ápr. 13. 14:45
14:42
Igen, igazad van.... Vannak, akik eleve nem adnak esélyt a másiknak úgy, hogy nem is ismerik. Akár az anyagi helyzete, vagy bármi más miatt. Azokkal nincs mit kezdeni. Vagy kinövik egy idő után, vagy nem.
2011. ápr. 13. 14:46
8/13 A kérdező kommentje:
Ok, tehát nem feltétlenül gazdagságról beszélek.Inkább arról, hogy jobban öltözködöm, jól nézek ki.Ha soványabb voltam arcba, mert nem volt könnyü nekem egy időben, fikáztak,beszóltak,csajok szövegeltek rosszindulatuan stb..Most már kussolnak,pedig ugyanaz az ember vagyok most is csak jobbik formámban.Nem tragédia, de valahogy undoritó számomra az hogy a felszin minden.
ez van! régen meg az volt a menő akinek több lándzsája volt, esetleg akinek lándzsa helyett íjja is, az volt a király! egy nőnek mindig a domináns hím kell -ösztön-, a mai világban a pénz, vagyon, hatalom ami ezt megtestesíti. ebből az a tanulság, hogy valamilyen módon ki kell törni az átlagból, vagy pedig beletörődni és lejjebb adni az igényeket.
2011. ápr. 13. 15:07
Ahoz meg mit szolsz, hogy valaki egykor az akkori divatnak megfelelo ruhakban nem nezett ki jol az emberek szemeben, sot rosszul oltozkodott mindent rosszul csinalt.
Most amar divatbol kiment ugyanazokban a regi ruhakban mindenki azt mondja milyen jol nez ki. Szerinted mi lehet ennek az oka?
2011. ápr. 13. 15:09
Kapcsolódó kérdések: