Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha eddig csak felszínes 'párkapcsolataim' voltak?
17l vagyok.
Első 'pasimmal' júniusban jöttem össze osztálykiránduláson. 1 hetet voltunk együtt kb., mert rájöttem, hogy nekem nem az a 'járás', ha minden szünetben egymás nyakán/szájában vagyunk.
Azóta nyáron egy sráccal találkoztam konkrétan, aki csak szexet akart, de nem mentem bele. Ismerkedtem bulikban, nem volt az igazi. Augusztus végén megismerkedtem egy velem korú sráccal, de úgy látom, csak húzza az agyamat, és lekoptattam.
Most egy 29 éves pasival csak 'alkalmi kapcsolatban' vagyunk. Legalábbis én úgy látom...
Várnom kellene az igazira, de nem szeretnék egyedül lenni.
Fogalmam sincs, de ha megtudod, közöld velemis légyszi! :D
18f
Mit tegyél? Adj nekik esélyt! 1 hétig egymás szájában vagytok?! Majd ha 2 hónapja ez van, akkor igen, ez nem 'járás', de 1 hét az semmi. Én az exemmel 1 hónapig kb ezt csináltam és 3 évig voltunk együtt..
2 hónapra rá egy másik srác, aki húzza az agyad? Majd ha 2 hónap múlva is csak szórakozik, akkor igen húzza, de 2 hét alatt semmit nem láthatsz az egészből.
Ne várd, hogy hiphop belépjen az igazi az életedbe. Meg kell ismerni a másikat és az nem 1 hét alatt történik. Legalább 1 hónapot adj nekik és akkor talán nem csak felszínes kapcsolataid lesznek.
Csak szexet akart a gyerek? Lekoptattad, ahhoz képest most egy 12 évvel idősebb faszival kavarsz. Egy 29 éves felnőtt férfitől ne is várj semmi komolyat, mert az valóban nem akar semmit egy 17 éves kis csitritől. Maximum egy jó kis szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!