Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon van esélyem nála még?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van esélyem nála még? (lentebb)

Figyelt kérdés

Én egy 10 éves lány vagyok és nagyon tetszik nekem az osztályunkból egy fiú, de az bukik 1 másik csajra aki jövőre lesz az osztálytársunk.Vajon van esélyem?Mivel csábíthatnám el?

Én nem vagyok az a gizda gyerek, de nem is az a disznó így pont arányos alkatú vagyok.

A fiú viszont izmos erős és irtó kedves.

Sok közös tulajdonságunk van és bármiről el tudunk beszélgetni.

Ezért szeretném megszerezni!Kérlek titeket segítsetek!

2011. jún. 24. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem igaz, lehet kapcsolatod 10 évesen, igazi is. A 10:26-os és a 10:30-as vagyok.
2011. jún. 24. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:
11:03, pontosan ugyanazon a véleményen vagyunk... 10 évesen nekem saját gépem se volt, nem hogy itt lógtam volna naphosszat.. Na mind1, sok sikert
2011. jún. 24. 11:53
 13/14 k4lm0p1r1n ***** válasza:
elképzelhetőnek tartod hogy együtt nősz fel a szerelmeddel, és mindvégig egymást fogjátok szeretni? látszik amúgy hogy te is 12 év alatt vagy... nem sértésnek szántam, de másképp gondolkodnál ha idősebb lennél, és nem egy kitalált, sejtésekre, álmokra épített világban élnél...
2011. jún. 24. 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Már most tudom.
2011. jún. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!