Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizzak titokban egy nős emberrel, akinek van egy kisfia is? (16 éves egy 30 évessel)
16 évesen a tanulással foglalkozzál!!! Kislány!
Most eltérek a kérdéstől és azt mondom, hogy baromira kezd irritálni ez a tinik kontra 30-40 évesek. Mivelhogy vannak (nők) jó páran közel a 30-hoz, akik meg alig vagy egyáltalán nem találnak maguknak párt, például (egy ok a sok közül) az ilyen kis könnyen kapható naiv pics@k miatt.
Mert végül is a tiniket könnyebb megkapni, mint egy érettebb nőt. (céltól függetlenül és tudom, embere válogatja)
És most lehet lepontozni és támadni a válaszom.
Kedves Zordan86!
Nekem az összes barátom a saját korosztályomból került ki.
(Mellékesen tényleg komolytalanok voltak.) De azért ne mondja nekem senki, hogy pl.: 16-20 éves lány komoly. (mihez képest, persze)
A nálam idősebbek le sem szartak sosem. (nekik gyerek voltam, nem pedig nő)
Amúgy hajtanánk mi (bocs, hogy mások nevében is beszélek), de semmi eredménye. Ennek az egyik oka például ez a szitu.
A másik - lehet, hogy én élek rossz közegben, de a környezetemben élő és általam ismert idősebb férfiaknak (35-40)én nem vagyok POTENCIÁLIS "préda".
Sem rövid, sem pedig hosszútávra.
És látod én is szenvedő alanya vagyok. :(
Kedves 18:11
Mi az hogy tényleg komolytalanok voltak? mert nem akartak gyereket 2 év után? Vagy mert nem voltak tele lóvéval? Soha nem értettem mire alapozzák a nők ezt az úgynevezett komolytalanságot, amikor általában ők azok akik nem képesek logikus megfontolt döntéseket hozni...
Én többször próbálkoztam nálam 2-3 évvel fiatalabbaknán, idősebbeknél egyaránt. Amelyiknek volt pasija az tutifix hogy 30 fölött volt amelyiknek meg nem annak se kellettem.
Nagyon érdekelne mitől leszek "felnőtt" és "komoly".
Nem értem, miből gondolod, hogy a nők többsége rögtön gyereket akar. (5 év után sem akartam)
A komolyságnak semmi köze sincs ahhoz, hogy valakinek mennyi pénze van, vagy hogy akar-e gyereket vagy sem.
Az meg, hogy kinek mi a komoly az megint csak embere válogatja. Mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!